Αντίστροφη μέτρηση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες – Σήμερα η τελετή έναρξης

Συμμετέχουν 4.440 αθλητές και αθλήτριες

Must Read

Τα Ηλύσια Πεδία θα γεμίσουν από 4.400 παρααθλητές, κατά την διάρκεια της Τελετής Έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη (28/08, 21:00), σε ένα πολυτελές παριζιάνικο σκηνικό, με στόχο να αναδείξει «όλα τα σώματα», σύμφωνα με τους διοργανωτές.




 

Περίπου 30.000 θεατές που θα κάθονται στις εξέδρες στην Πλατεία Concorde, στην «καρδιά» του Παρισιού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτήν την τρίωρη τελετή που εμπνεύσθηκε ο Τομά Ζολί, καλλιτεχνικός διευθυντής των Αγώνων.




 

Επιπλέον, 15.000 άτομα θα μπορούν να δουν την παρέλαση των αθλητών σε έναν ελεύθερο χώρο στο κάτω μέρος των Ηλυσίων Πεδίων και άλλοι 30.000 θα μπορούν να παρακολουθήσουν το τελευταίο μέρος της τελετής με την Αφή του Ολυμπιακού Βωμού, κοντά στο Λούβρο.




Περίπου 4.400 παρααθλητές από 168 αντιπροσωπείες θα παρελάσουν από τα Ηλύσια Πεδία στην πλατεία, όπου, σε μια κεντρική σκηνή που περιβάλλει τον οβελίσκο, θα πραγματοποιηθεί μία… παράσταση, επικεντρωμένη στο σώμα, με τίτλο «παράδοξο».

Θα υπάρχουν διερμηνείες LSF (γαλλική νοηματική γλώσσα), αλλά και υπότιτλοι στην γαλλική και την αγγλική γλώσσα, «ζωντανά» για το κοινό και τους αθλητές, καθώς και ηχητική περιγραφή στα αγγλικά και τα γαλλικά.

Ο ιστότοπος είναι προσβάσιμος για όλους τους τύπους αναπηρίας. Συγκεκριμένες θέσεις παρέχονται από το εκδοτήριο εισιτηρίων για άτομα με αναπηρία, συγκεκριμένα σε αναπηρικά αμαξίδια ή συνοδούς, με τιμές που κυμαίνονται από 150 έως 700 ευρώ στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμα: Λήδα Μανθοπούλου: Η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου θα αγωνιστεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This