Καλαμαριά: Την Ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ζωή Φίτσιου, υποδέχθηκε η Χρύσα Αράπογλου

Η Καλαμαριώτισσα κωπηλάτισσα του Ομίλου Μαυροχωρίου Καστοριάς που μαζί με τον Πέτρο Γκαϊδατζή του ΝΑΟΚΘ και τη Χριστίνα Μπούρμπου του ΝΟΘ έφεραν υπερηφάνεια στην Ελλάδα

Must Read

Στην πόλη της, την Καλαμαριά, εκεί που χτυπά η καρδιά του ελληνικού ναυταθλητισμού, έφτασε η Ζωή Φίτσιου. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Παρισιού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών και ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια στο απλό σκιφ πριν μερικές ημέρες στον Καναδά, όπως γράφει ο δήμος σε ανακοίνωσή του, επέστρεψε στο σπίτι της.

Την Καλαμαριώτισσα κωπηλάτισσα του Ομίλου Μαυροχωρίου Καστοριάς που μαζί με τον Πέτρο Γκαϊδατζή του ΝΑΟΚΘ και την Χριστίνα Μπούρμπου του ΝΟΘ έφεραν χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Καλαμαριά, αποδεικνύοντας ότι ο ναυταθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την πόλη και την ταυτότητά της, υποδέχθηκε η δήμαρχος, Χρύσα Αράπογλου.

Προηγήθηκε υποδοχή της Ολυμπιονίκη και παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο αεροδρόμιο από αντιπροσωπεία αντιδημάρχων του δήμου Καλαμαριάς, ενώ η Ζωή Φίτσιου, έχοντας στο πλευρό της τον Πέτρο Γκαϊδατζή, έφθασε στο Δημαρχείο όπου την περίμενε για να την συγχαρεί και να την ευχαριστήσει εκ μέρους της Καλαμαριάς, προσφέροντάς της ένα δάφνινο στεφάνι και ένα αναμνηστικό δώρο, η Δήμαρχος.

«Είναι μεγάλη συγκίνηση και ευλογία για μένα να υποδέχομαι ως Δήμαρχος 3 Ολυμπιονίκες. Και είναι και καλό σημάδι γιατί ο ναυταθλητισμός και η ανάπτυξή του είναι πρωταρχικής σημασίας για την Καλαμαριά και τα ίδια τα αγωνίσματα, τα οποία και σκοπεύουμε να εντάξουμε στα σχολεία. Η Καλαμαριά είναι η θάλασσά της. Χωρίς ταυτότητα θάλασσας δεν υπάρχει» τόνισε η κ. Αράπογλου, ενώ η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια υπερθεματίζοντας, επεσήμανε ότι «η ενασχόληση των παιδιών με τον ναυταθλητισμό ξεκινά από τα σχολεία» και δήλωσε με χαρά «παρούσα στις προσπάθειες του Δήμου για την ένταξη σχετικών προγραμμάτων στο σχολικό πρόγραμμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This