Σούπερ Λίγκα: Με «3 στα 3» και τρία γκολ στη Λαμία ο Ολυμπιακός πάει ήρεμος στη διακοπή του πρωταθλήματος

Must Read

Ο ελ Κααμπί συνεχίζει εκεί που σταμάτησε πέρσι. Ο ποδοσφαιρσιτής με τα 18 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα «άνοιξε λογαριασμό» στη Λαμία. Σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα των «ερυθρολεύκων» στο 41′ και 79′.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τον αντικειμενικό τους σκοπό να πάνε στη διακοπή του πρωταθλήματος χωρίς απώλειες με το απόλυτο στη βαθμολογία σε μια περίοδο που δεν ήταν έτοιμος αφού δεν είχε αγώνες για τα προκριματικά σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Όπως παραδέχτηκε και ο τεχνικός του Χοσέ Μεντιλίμπαρ η ομάδα έχει βελτιωθεί αφού μετά το πρώτο γκολ συνέχισε την προσπάθεια να εξασφαλίσει με ένα δεύτερο γκολ τη νίκη και δεν επαναπαύθηκε σε αυτό.

Η Λαμία από την πλευρά της ακολούθησε τον «χρυσό κανόνα» των δύο προηγούμενων αγώνων, στη νίκη με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην Opap Arena.

Αυτή τη φορά δεν της… βγήκε. Όσο το σκορ ήταν στο 0-1 διεκδίκησε το γκολ που θα της έδινε ελπίδες, αλλά έμεινε από δυνάμεις. Αποτέλεσμα να δεχτεί δύο τέρματα στα έντεκα τελευταία λεπτά του ματς.

41′: Ο ελ Κααμπί ανοίγει το σκορ για τον Ολυμπιακό




79′: Ο Μαροκινός ανεβάζει το σκορ στο 2-0 για τον Ολυμπιακό




81′: Ο Μάρτινς κλείνει το σκορ για τον Ολυμπιακό




Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Θεόδωρος Τζουβάρας (Κοζάνης), Γιώργος Χριστοδούλου (Ημαθίας)
4ος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
Κίτρινη: 32′ Νούνιες, 63′ Ρινγκ – 90′ Γιάρεμτσιουκ
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου)
Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σαραμαντάς (64′ Ραντόνια), Αντράντε, Νούνιες (76′ Δοϊρανλής), Ρινγκ, Μέκιτς (64′ Γκουίντο), Φουστάδο, Βλαχομήτρος (83′ Σιμόνι), Μπίκοβ, Κορνέζος, Γιαννούτσος (76′ Σάντμπεργκ)..
Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (85′ Κοστίνια), Ντόη, Πιρόλα (54′ Κάρμο), Ορτέγκα, Στάμενιτς (85′ Γκαρθία), Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Βέλντε (76′ Μασούρας), ελ Κααμπί (85′ Γιάρεμτσιουκ).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This