Σούπερ Λίγκα: Ο Αστέρας έκανε και πάλι το… θαύμα του, 1-1 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Ο Αστέρας συνεχίζει να… λάμπει στα εκτός έδρας παιχνίδια του. Μετά τον θρίαμβο στο ΟΑΚΑ και τη νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού ήρθε η ισοπαλία με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (1-1).

Στο άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης» λόγω τιμωρίας από ρλίψη ενός καθίσματος οπαδού των «κίτρινων» στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Άρης αναζήτησε να ντουμπλάρει τις νίκες του μετά την επιτυχία στις Σέρρες.

Μλόνο που το γκολ έγινε δύσκολο. Ο Μορόν την ώρα που επρόκειτο να αντικατασταθεί από τονβ Ζαμόρα βρήκε το γκολ στο 63′. Οι περισσότεροι θεώρησαν ότι κάπου εκεί τελείωνε το ματς, όμως ο Αστέρας είχε περισσότερες βοήθειες από τον πάγκο. Ο Παλάσιος ήταν δραστήριος και ο παίκτης που άρχισε ότι τελείωσε ο Ρεςγκίς. Στην εφόρμισή του η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο συμπαίκτης του χρίστηκε σκόρ.

Ο Άρης έχει παράπονα από τη διαιτησία και το VAR καθώς δεν μέτρησε γκολ του Σαμόρα. Η αιτιολογία ήταν ότι χρησιμοποίησε το χέρι του για να κοντρολάρει την μπάλα και να σκοράρει.

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μάντζη στο 90′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας)
4ος: Παναγιώτης Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας), AVAR: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Κόκκινη: 90′ Μάντζης (2η κίτρινη)
Κίτρινη: 30′ Φρίντεκ, 87′ Σαμόρα, 87′ Μπράμπετς, 90+1 Μοντόγια – 66′ Καλτσάς, 87′ Μάντζης
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Μάγιο (46′ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ – Μόντσου 90+1′ Φετφατζίδης), Σιφουέντες – Ντιαντί, Γκαρθία (74′ Νταρίντα), Σίστο (74′ Σαμόρα) – Μορόν
Αστέρας (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Καστάνιο, Ντέλι, Γκαρθία, Χουχούμης – Γιαμπλόνσκι (63′ Τζανδάρης), Μουνιόθ (87′ Ρέτζιτς), Μπαρτόλο (77′ Παλάσιος), Ρέγκις, Καλτσάς (77′ Ζουγλής), Άνταμ (77′ Μάντζης)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This