Σούπερ Λίγκα: Πέταξε στο Περιστέρι στο 90′ με το τρίποντο ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο

Must Read

Ο ΠΑΟΚ λίγο έλεοψε να γίνει… ιδανικός αυτόχειρας στο Περιστέρι. Ενώ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ένα ματς χωρίς μεγάλες φάσεις, επαναπαύθηκε στο γκολ του Αντρίγια Ζϊβκοβιτς στις καθυστερήσεις του α’ μέρους και λίγο έλειψε να το πληρώσει.

Τελικά τη λύση την έδωσε ο Μαντί Καμαρά στο 90′. Ο Ντεσπόντοφ που είχε περάσει στον αγώνα τρία λεπτά νωρίτερα εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Δικέφαλος, ο Μαντί Καμαρά πήδηξε ψηλότερα από όλους συμπαίκτες και αντιπάλους και λύτρωσε την ομάδα του σημειώνοντας παράλληλα το πρώτο του γκολ με την ασπόμαυρη φανέλα.

Ο Ζίβκοβιτς στο 45+1′ είχε δώσει το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό του Κωνσταντέλια με τον Σορετίρε και σε δύο χρόνους έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά επεχείρησε σουτμ έδιωξε ο Τσακμάκης και στη συνέχεια με κεφαλιά σκόραρε.

Στο 66′ ο Σέρβος σημείωσε και δεύτερο γκολ που δεν μέτρησε όταν η ομάδα του VAR κάλεσε τον διαιτητή Ζαμπάλα να ξαναδεί τη φάση. Εκείνος διαπίστωσε ότι στο ξεκίνημα της φάσης ο Μπάμπα κάνει φάουλ στον Μουντέ που μάρκαρε τον Κωνσταντέλια.

Έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Δικεφάλου για την απόφαση αυτή χωρίς φυσικά αποτέλεσμα.

Τα πνεύματα άναψαν στο 83′ όταν ο καλύτερος παίκτης του Ατρόμητου, ο Ουάρντα που έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, σήκωσε την μπάλα, χτύπησε στο χέρι του Ότο.

Νέες διαμαρτυρίες, επιστράτευση ξανά του VAR και καταλογισμός του πέναλτι μετά από έλεγχο δύο λεπτών. Ο Ουάρντα που ανέλαβε να το εξετάσει ισοφάρισε σε 1-1.

Οι βαθμοί της νίκης που έδειχναν να βρίσκονται στις αποσκευές του δικεφάλου έδειξαν να… πετούν στο Περιστέρι, αλλά ο Καμαρά είχε διαφορετική άποψη. Με το γκολ στο 90′ έσωσε τον Δικέφαλο.

Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπάλας (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου), Βασίλειος Μωυσιάδης (Γρεβενών)
4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς)
VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινη:43′ Μπακού, 83′ Ουεντραόγκο, 90+5′ Ουάρντα – 69′ Μπάμπα, 85′ Ζίβκοβιτς, 90+3′ Τισουντάλι.
Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Τσακμάκης, Μπρόρσον, Αθανασίου, Μουντές, Ουεντραόγκο, Έντερ (65′ φαν Βέερτ), Μίχορλ, Ουάρντα, Μπακού (73′ Γιουμπιτάνα), Καρλίτος (65′ Βρακάς).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73′ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (87′ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73′ Σορετίρε), Τσάλοβ (73′ Τισουντάλι).

Έγιναν…
Λαμία – Ολυμπιακός 0-3
Άρης – Αστέρας 1-1
Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0
Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-3
Βόλος – ΟΦΗ 1-3
Ακολουθεί
22:00 Καλλιθέα – Παναθηναϊκός (CS1)

Η Βαθμολογία

Η επόμενη (4η αγωνιστική) 14-15/9
Δεν έχουν οριστεί ημέρες και ώρες
ΑΕΚ – Βόλος
Αστέρας – Ατρόμητος
ΟΦΗ – Άρης
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός
Λαμία – Καλλιθέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This