Σούπερ Λίγκα: Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό, 2-2 με την Καλλιθέα – Τον έσωσαν από την ήττα οι Ντραγκόφσκι και Τετέ

Must Read

Η Καλλιθέα ντύθηκε… Λανς και Άγιαξ! Στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, το γήπεδο της Λεωφόρου έκανε… σκόνη και θρύψαλα τον Παναθηναϊκό που έμεινε στη δόξα της περασμένης Πέμπτης.

Αποτέλεσμα; Το τέλος του ματς βρήκε περίλυπους τους ποδοσφαιριστές της νεοφώτιστης Καλλιθέας για τη χαμένη τους ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο. Και το άξιζαν!

Ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ (24 τελικές με 17 για τον Παναθηναϊκό) κι αν απέναντι στους επιθετικούς της δεν βρισκόταν ο Ντραγκόφσκι, τότε σίγουρα θα είχαν φύγει νικητές.

Αρκεί μια φάση για να φανεί το τι έκανε το βράδυ της Κυριακής ο φοβερός και τρομερός Ντραγκόφσκι. Στο 90+5′, αμέσως μετά την ισοφάριση του Παναθηναϊκού (2-2), ο Μουτίνιο βγήκε μόνος προς το τέρμα, αλλά ο Ντραγκόφσκι τον σταμάτησε διώχνοντας την μπάλα στον αέρα!




Ακόμη κι ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για τα δύο πρόσωπα της ομάδας του, το ευρωπαϊκό και το εγχώριο.

Οι «πράσινοι» μπήκαν νωθρά στο ματς, το πλήρωσαν όχι μόνο με το γκολ του Μουτίνιο (28′), αλλά και ένα μπαράζ ευκαιριών…

28′: Ο συνδιασμός των Ντεμίτριους και Μουτίνιο που απέφερε το 1-0 για την Καλλιθέα




Τα ψηλά κορμιά των επιθετικών της Καλλιθέας τους έκαναν κυρίαρχους σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή. Από την άλλη τα αμυντικά προβλήματα των «πράσινων» έδιναν το δικαίωμα στους τυπικά γηπεδούχους να πιστεύουν ότι θα «κλειδώσουν» το ματς. Ακόμα κι έτσι ο Γεντβάι με γκολ στο 32′ έδωσε ανάσα στην ομάδα του.

32′: Η ισοφάριση (1-1) για τον Παναθηναϊκό με τον Γεντβάι




Μπορεί να ανέβηκε η απόδοση του Παναθηναϊκού στο β’ μέρος, αλλά όχι τόσο λωστε να μπορέσει να… καθαρίσει το ματς. Κάθε άλλο. Ο Βαλμπουενά, ο 39χρονος Γάλλος  που στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό δεν είχε παραβιάσει την εστία των «πράσινων», το πέτυχε στο ντεμπούτο του με την Καλλθέα!

80′: Ο Βαλμπουενά δίνει νέο προβάδισμα στην Καλλιθέα (2-1)




Η είσοδος του Πελίστρι στον αγώνα έκανε πιο απειλητικό τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό φάνηκε στο γκολ του Τετέ από μπαλιά του Ουρουγουανού.

90+2′: Ο Τετέ ισοφαρίζει για τον Παναθηναϊκό (2-2)




Η Καλλιθέα διαμαρτύρεται για τη φάση στο 10′ όταν δεν μέτρησε γκολ του Πασαλίδη. Ο Ντραγκόφσκι συγκρούστηκε με τον Κώτσιρα και ο διαιτητής θεώρησε ότι ο σκόρερ Πασαλίδης βρισκόταν σε θέση οφ σάιντ.

10′: Το γκολ του Πασαλίδη που δεν μέτρησε




Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)
Κίτρινη: 57′ Μιρέν, 65′ Πασαλίδης, 90′ Μανθάτης, 90+6′ Χάνουσεκ41′ Γεντβάι, 50′ Τζούρισιτς
Καλλιθέα (Μάσιμο Ντονάτι): Μπερναμπέ, Μότοκ, Ισιμάτ Μιρέν, Πασαλίδης (71′ Τσιβελεκίδης), Μανθάτης, Ματίγια (86′ Μουστακόπουλος), Ντιμπά (76′ Μερκάτι), Xάνουσεκ, Ντεμέτριους (71′ Βαλμπουενά), Μουτίνιο, Ουλντρίκις (85′ Ματίγεβιτς).
Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσκο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (46′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς (58′ Μαξ), Αράο, Τσέριν (83′ Σπόραρ), Τζούρισιτς (67′ Μπακασέτας), Μαντσίνι (58′ Πελίστρι),Τετέ, Ιωαννίδης.




Έγιναν…
Λαμία – Ολυμπιακός 0-3
Άρης – Αστέρας 1-1
Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0
Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-3
Βόλος – ΟΦΗ 1-3
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2

Η Βαθμολογία

 

Η επόμενη (4η αγωνιστική) 14-15/9
Δεν έχουν οριστεί ημέρες και ώρες
ΑΕΚ – Βόλος
Αστέρας – Ατρόμητος
ΟΦΗ – Άρης
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός
Λαμία – Καλλιθέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This