Ο Τζόκοβιτς, ο Τσιτσιπάς και η έκπληξη στο αεροπλάνο

Η επερχόμενη κόντρα

Must Read

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη, στο Βελιγράδι, μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό του στον 3ο γύρο, από τον Αλεξέι Πόπιριν.

Ο Σέρβος σούπερ σταρ του τένις ταξίδεψε με την Air Serbia και η αεροπορική εταιρία αποφάσισε να του κάνει μια έκπληξη. Καθώς επιβιβαζόταν στο αεροπλάνο, φωτογραφήθηκε με το πλήρωμα της καμπίνας, που εργαζόταν σε εκείνη την πτήση. Μόλις ο «Νόλε» πέρασε μέσα, σε όλο το αεροπλάνο υπήρχαν μαξιλαράκια στα καθίσματα με τον αριθμό “24” που συμβολίζει τον αριθμό των major τίτλων που έχει κατακτήσει ο σπουδαίος «Τζόκερ» στην λαμπερή καριέρα του. Σε μια προσπάθεια της εταιρίας να φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο έναν εκ των μεγαλύτερων αθλητών του κόσμου.

Oριστικοποιήθηκε παράλληλα, η συμμετοχή του Τζόκοβιτς στη σύνθεση της Σερβίας, για το World Group I του Davis Cup, την οποία θα βρει απέναντί της η Ελλάδα.

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το US Open, ο «Νόλε» τέθηκε στη διάθεση του του Βίκτορ Τροΐτσκι για τους αγώνες στο Davis Cup το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο «Aleksandar Nikolić» στο Βελιγράδι. Για την Σερβία θ’ αγωνιστούν εκτός από τον Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης και οι Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, Ντούσαν Λάγιοβιτς και Χαμάντ Μετζέντοβιτς. Δεδομένη είναι για την Ελλάδα η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο στο US Open, οπότε αναμένεται ξανά η μεταξύ τους ενδιαφέρουσα κόντρα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Air Serbia (@airserbia)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This