Ολυμπιακός: Ντύνει στα ερυθρόλευκα τον Πορτογάλο Ολιβέιρα – Τουρκικά εμπόδια

Ενίσχυση στο κέντρο

Must Read

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού προβάρει Σέρτζιο Ολιβέιρα! Ο 32χρονος διεθνής Πορτογάλος χαφ βρίσκεται από το πρωί στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Ο παίκτης απασχόλησε και τον Παναθηναϊκό, κέρδισε το 2019 το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ (και συμπαίκτη τον Πασχαλάκη που θα τον βρει και τώρα), ενώ έχει αγωνιστεί σε Ρόμα, Πόρτο και Γαλατά.

Ο Ίβηρας άσος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους». Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια 2+1 ετών.

Πάντως, προέκυψε εμπλοκή με την Γαλατά η οποία μέχρι τώρα δεν είχε στείλει τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του παίκτη!

Ο ποιοτικός μέσος προστίθεται στο ρόστερ των Πειραιωτών, για να αποτελέσει το τελευταίο -εκτός απροόπτου- κομμάτι στο παζλ του φετινού ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για μία μεταγραφή, που οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν τις τελευταίες ημέρες, αφού ήθελαν να αποκτήσουν έναν δημιουργικό χαφ, ώστε να καλύψει το κενό, που άφησε ο Όρτα. Και ο Ολιβέιρα ήταν από τα προφίλ, που ταίριαζαν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Από την άλλη, ο 32χρονος box-to-box χαφ, ο οποίος, θυμίζουμε, έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολιβέιρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στα «θέλω» του Μεντιλίμπαρ. Είναι ψηλό κορμί, διαθέτει εξαιρετική τεχνική και μπορεί να υποστηρίξει τόσο το pressing όσο και το κάθετο ποδόσφαιρο. Έχει πλούσια εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει 174 φορές τη φανέλα της Πόρτο, έχοντας 39 γκολ και 24 ασίστ. Παράλληλα, έχει κατακτήσει πολλούς εγχώριους τίτλους στην καριέρα του. Φυσικά θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This