Χάμες Ροντρίγκες: Η καριέρα του Κολομβιανού αστέρα της μπάλας γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

Πρώην άσος του Ολυμπιακού

Must Read

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει σημειώσει και συνεχίζει μία πολύ σημαντική ποδοσφαιρική πορεία με την εθνική Κολομβίας με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και με συλλόγους ειδικά την περίοδο της παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ιστορίες από αυτές τις περιόδους, αλλά και άλλες που δεν έχουν δει ακόμη το φως της ημέρας πρόκειται να προβληθούν σε ντοκιμαντέρ του Netflix για τον 33χρονο αστέρα που φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ έχει περάσει και από την Μπάγερν και συνεχίζει στην ισπανική Βαγιεκάνο.

Για το ντοκιμαντέρ αναφέρεται πως έχει ξεκινήσει ήδη η παραγωγή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε υπολογίζεται πως θα κάνει πρεμιέρα στην συνδρομητική πλατφόρμα.

Βέβαια, το Netflix κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο trailer, με τον Κολομβιανό σταρ να κρατά μία μπάλα, την ώρα που ακούγονται περιγραφές από τις σημαντικότερες στιγμές του στα γήπεδα.

@netflixes Alerta de fichaje 🚨 El dorsal 10 de la selección de Colombia llega a próximamente: ‘James Rodríguez: La docuserie’. #JamesRodríguez #Fútbol #DeportesEnTikTok ♬ sonido original – Netflix España

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This