«Χρυσός» και ο Νάσος Γκαβέλας στους Παραολυμπιακούς του Παρισού! Έκοψε πρώτος το νήμα στα 100μ. Τ11

Νίκησε τον Γάλλο Τιμοτέ Αντόλφ, μεγάλο του αντίπαλο και -θεωρητικό- φαβορί λόγω έδρας

Must Read

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιό της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η Ελλάδα, καθώς ο Νάσος Γκαβέλας κατέκτησε την πρώτη θέση στα 100 μ. (Τ11) με χρόνο 11.02.

Μάλιστα, ο Νάσος Γκαβέλας στέφεται για δεύτερη σερί φορά χρυσός Παραολυμπιονίκης στο συγκεκριμένο άθλημα, καθώς είχε «χτυπήσει» πρωτιά και στο Τόκιο, το 2021. Με οδηγό του τον Γιάννη Νυφαντόπουλο, έκανε μια εκπληκτική κούρσα και νίκησε κυριολεκτικά «πάνω στο νήμα» τον Γάλλο Τιμοτέ Αντόλφ, «γηπεδούχο» και μεγάλο αντίπαλο του, σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς τελικούς της φετινής διοργάνωσης.

Χθες το βράδυ, ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής μάς είχε προϊδεάσει για τη νέα μεγάλη επιτυχία του, καθώς έκανε επίδειξη δύναμης, τερματίζοντας με χαρακτηριστική άνεση πρώτος, στην πρώτη ημιτελική σειρά, με χρόνο 11.08, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον αποψινό τελικό.







Πλέον η χώρα μας στο Παρίσι μετρά συνολικά 10 μετάλλια, καθώς ζευγάρωσε τα χρυσά, ενώ έχει ακόμη τρία ασημένια και πέντε χάλκινα.




*πηγή φωτό: Νίκος Καρανικόλας / Hellenic Paralympic Committee

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This