Ο Γκαβέλας έγραψε ιστορία: «Πάμε στο ΟΑΚΑ να το πανηγυρίσουμε μαζί με Καραλή και Τεντόγλου!»

Must Read

Ο Νάσος Γκαβέλας κατέκτησε απόψε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα (Τ11), κάνοντας έτσι το back to back στο εν λόγω αγώνισμα, μετά και το χρυσό στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, γεγονός που τον καθιστά τον πρώτο Έλληνα Παραολυμπιονίκη στη Ιστορία που το καταφέρνει αυτό!

Λίγο μετά την τεράστια επιτυχία του, ο δις χρυσός Παραολυμπιονίκης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου και αναφέρθηκε στις -φαινομενικά- ανυπέρβλητες δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα, ώστε να τα καταφέρει να βρεθεί στο κορυφαίο ραντεβού του Παρισιού, ενώ δεν ξέχασε και τον συνοδό/οδηγό του, Γιάννη Νυφαντόπουλο, ο οποίος ήταν φανερά συγκινημένος.




Όπως είπε, μεταξύ άλλων, αρκετοί ήταν εκείνοι που αναφέρθηκαν υποτιμητικά προς το πρόσωπο του, καθώς θεώρησαν πως δεν μπορεί να τρέξει ξανά σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Και απόψε, ο ίδιος τούς διέψευσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου, θα μιλήσω για τον κόσμο που με έχει βοηθήσει, όπως αυτός εδώ ο βλάκας. Ήρθα να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό των 100 μέτρων και τα καταφέραμε. Δόξα τω Θεώ, πραγματικά. Μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Μου έλεγαν όλοι πως δεν μπορώ να τρέξω, πως δεν θα τα καταφέρω. Όχι, λοιπόν, εγώ θέλω χαμόγελο για να μπορώ να τρέξω. Μαζί με τον Γιάννη ήρθαμε και πήραμε το χρυσό…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δις χρυσός Παραολυμπιονίκης.

  • Δείτε τις δηλώσεις Γκαβέλα – Νυφαντόπουλου:




Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νάσος Γκαβέλας κατέχει, επίσης, το παγκόσμιο και το παραολυμπιακό ρεκόρ του αγωνίσματος με 10.82 από τη διοργάνωση που διεξήχθη στην ιαπωνική πρωτεύουσα πριν από τρία χρόνια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This