Σκάνδαλο: Με διαδικασία εξπρές έδωσαν ελληνικό διαβατήριο σε Αργεντινό – Mετακόμισε από τον Παναθηναϊκό στην Ίντερ ως κοινοτικός

Πώς εμπλέκεται η κυβέρνηση

Must Read

Αποκάλυψη με οσμή κυβερνητικού σκανδάλου. Αναφερόμαστε στην υπόθεση του 17χρονου Αργεντίνου Ρομάνο, που έπαιζε στα κλιμάκια του Παναθηναϊκού και για να πάει στην Ίντερ ως κοινοτικός, εξασφάλισε σε χρόνο dt ελληνικό διαβατήριο, με διαδικασίες εξπρές. Την ώρα που για άλλες περιπτώσεις η γραφειοκρατία καλά κρατεί. Όλα καλά στο Μαξίμου;

Ο Τιάγκο Ρομάνο (του οποίου ο πατέρας Ντιέγκο, έπαιξε για χρόνια σε Εργοτέλη, Ηρακλή, Απόλλων, Εθνικό, Άρη Βούλας), ο οποίος ξεχώρισε στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού, αρνήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πράσινους και μετακόμισε στην Ιταλία για χάρη της Ίντερ ως ελεύθερος. Στους “νερατζούρι” μάλιστα ο νεαρός Αργεντινός άσος υπέγραψε ως κοινοτικός, αφού οι Μιλανέζοι είχαν δώσει σχετικό τελεσίγραφο στον παίκτη.

Πώς όμως συνέβη αυτό. Πριν γίνει παίκτης της Ίντερ, ο Ρομάνο είχε ελληνοποιηθεί με διαδικασίες fast track, που εύλογα δημιουργούν σάλο, όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δε, η ελληνοποίηση έγινε μόλις δύο εβδομάδες μετά το αίτημα του ποδοσφαιριστή και με ενδιάμεσο κρίκο ένα πρόσωπο που βρίσκεται στις παρυφές του πρωθυπουργικού γραφείου!




Με πληροφορίες από: sdna.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This