«Έσκασε» πράσινη «βόμβα» στο μπάσκετ: Ο Τσεντί Οσμάν στον Παναθηναϊκό!

Η ινσταγκραμική ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Must Read

Με ένα βίντεο στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Τούρκου NBAer Τσεντί Οσμάν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ρίχνοντας… βόμβα μεγατόνων στο μπάσκετ!

«Καλημέρα για τρεις λόγους. Ο ένας είναι ότι οι υπόλοιποι διεκδικητές της EuroLeague δυνάμωσαν αρκετά φέτος. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι κατεβαίνω τώρα Σούνιο πρώτη φορά για τη σεζόν, δυστυχώς χωρίς τον Φρι ακόμα … Και τρίτον, λόγω ότι όλης αυτής της δοκιμασίας που πέρασε ο Φρι το καλοκαίρι, θα ανακοινώσω ότι από αυτή τη στιγμή ο Τσεντί Οσμάν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Καλό σαββατοκύριακο», είπε… οδηγώντας (και ακούγοντας Νίκο Οικονομόπουλο) ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

  • Highlights:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This