Εθνική Ελλάδος: Ιδανικό ξεκίνημα στο Nations League και 3-0 την Φινλανδία!

Με πρωταγωνιστή Ιωαννίδη στο ντεμπούτο Γιοβάνοβιτς

Must Read

Ποδαρικό με το δεξί σημείωσε στη νέα εποχή η Εθνική ομάδα με δις σκόρερ Φώτη Ιωαννίδη στην αυγλη του νέου Νations League! Το ενδιάμεσο τέρμα στο άνετο 3-0 με την Φινλανδία πέτυχε μεν ο Κουλιεράκης, αλλά χρεώθηκε ως αυτογκόλ. Επόμενη υποχρέωση είναι το εκτός έδρας παιχνίδι (10/9) με την Ιρλανδία.

Η γαλανόλευκη επιβλήθηκε των Σκανδιναβών με τριάρα, στην επιστροφή της ως γηπεδούχος στο Καραϊσκάκη, στο επίσημο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο και υπό νέα διοίκηση εδώ καιρό στην ΕΠΟ (Γκαγκάτσης). Άρεσε η Εθνική, έπαιξε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, κάτι που θέλει να βλέπει ο κόσμος, σε ένα σχεδόν γεμάτο χθες γήπεδο, στο Νέο Φάληρο, με το κοινό να στηρίζει την καινούρια εκκίνηση.

Στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας του Nations League η ελληνική ομάδα άφησε υποσχέσεις με μεστό παιχνίδι. Ο Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ στο 23′ μετά από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, το 2-0 ήρθε στο 37′ μετά από έξοχη ομαδική προσπάθεια και αυτογκόλ τελικά του Κάλμαν μετά από προβολή του Κουλιεράκη, ενώ ο Ιωαννίδης διαμόρφωσε στο 76′ το τελικό 3-0 με κοντινή κεφαλιά. Το ντεμπούτο του έκανε με το εθνόσημο ο Χρήστος Ζαφείρης, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (65’ Σιώπης), Μάνταλος (65’ Ζαφείρης), Μπακασέτας (77’ Βαγιαννίδης), Χατζηγιοβάνης (46’ Κωνσταντέλιας), Πέλκας, Ιωαννίδης (77’ Παυλίδης).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Χραντέσκι, Πέλτολα, Ιβάνοβ, Χόσκονεν, Καμαρά (82’ Γουάλτα), Άντμαν (62’ Κέσκινεν), Λουντ (62’ Γένσεν), Σούλερ (45’ Νισίλα), Σταχλ, Γκάλβεζ, Κάλμαν (62’ Πογιάνπαλο)

Tο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάτησε στην κορυφή του γκρουπ, καθώς υπερτερεί της Αγγλίας, η οποία πέρασε νικηφόρα από το Δουβλίνο, κερδίζοντας με 2-0 την Ιρλανδία. Το γεγονός πως η Ελλάδα νίκησε με τρία γκολ διαφορά, την φέρνει αυτομάτως και στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της 2ης κατηγορίας του Nations League. Πάνω από την Αγγλία δηλαδή, παρότι είναι ισόβαθμες, αφού τα «τρία λιοντάρια» στη δική τους πρεμιέρα νίκησαν με σκορ 2-0 (11’ Ράις, 26’ Γκρίλις).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

1. ΕΛΛΑΔΑ 1 3 3-0
2. Αγλλία 1 3 2-0
3. Ιρλανδία 1 0 0-2
4. Φινλανδία 1 0 0-3

Το πρόγραμμα

2η αγωνιστική (10/9/2024)

21:45: Ιρλανδία – Ελλάδα

21:45: Αγγλία – Φινλανδία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This