Πρωτιά για τον Καραλή στο Ζάγκρεμπ!

Must Read

Πρώτος και καλύτερος κατετάγη ο Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ με άλμα στα 5,88μ., αποδεικνύοντας πως παραμένει σε φόρμα, παρά την ατυχία στο Diamond League της Ζυρίχης.

Παρότι βρίσκεται στο φινάλε της σεζόν, ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του Παρισιού στο επί κοντώ πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας πως παραμένει ένας από τους κορυφαίους στο άθλημά του αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Μάλιστα, ο αθλητής του Χάρη Καραλή, επιχείρησε να βελτιώσει εκ νέου το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (6,00 μ.), καθώς σήμερα δοκίμασε στα 6,01 μ., ύψος στο οποίο είχε καλές, αλλά άκυρες προσπάθειες.

Τελευταία «στάση» του Καραλή για τη φετινή σεζόν, ο μεγάλος τελικός του Diamond League στις Βρυξέλλες, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει για μια ακόμη φορά τον ανίκητο -μέχρι στιγμής- Μόντο Ντουπλάντις, αλλά και άλλους σπουδαίους αθλητές, όπως ο Σαμ Κέντριξ και ο Κέι Σι Λάιτφουτ.

Τέταρτη θέση για τον Φραντζεσκάκη

Στο ίδιο μίτινγκ, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έκλεισε τη χρονιά καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στη σφυροβολία με βολή στα 74,82μ. στην τελευταία του προσπάθεια.

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη είχε μια ακόμη έγκυρη προσπάθεια, τη δεύτερη, στα 71,82 μέτρα. Ο 24χρονος ολοκλήρωσε μια γεμάτη σεζόν στη διάρκεια της οποίας κατέλαβε την 12η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Νικητής αναδείχθηκε ο Ουκρανός Μίσα Κόχαν με 81,14 μέτρα και νέο ατομικό ρεκόρ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This