Εθνική ομάδα – Nations League: Πέρασε από το Δουβλίνο (2-0 την Ιρλανδία) με Ιωαννίδη και Τζόλη!

Must Read

Με 2/2 πορεύεται πλέον στο Nations League η Εθνική του Γιοβάνοβιτς!

Η γαλανόλευκη πέρασε (0-2) από το Δουβλίνο με σημαντικό διπλό επί της Ιρλανδίας κι ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε και η Αγγλία αλλά εντός έδρας (με δις σκόρερ τον Κέιν), στο άλλο ματς, την ΦινλανδίαΣτην ισοβαθμία πάντως παραμένουμε πάνω από τα «λιοντάρια», τα οποία μάς υποδέχονται στο θρυλικό Γουέμπλεϊ στις 10/10!

Θετικά σημάδια και πάλι για την Εθνική, πρωταγωνιστές οι δύο σκόρερ Ιωαννίδης και Τζόλης με θεαματικά τέρματα, κομβικός με τις ασίστ ο Μπακασέτας, τρεξίματα όπως πάντα από τον Σιώπη και την συμπαγή άμυνα να κρατά ξανά το μηδέν.

Κλειστό ματς στο α’ ημίχρονο, με την Εθνική να προσπαθεί για παιχνίδι πρωτοβουλίας και τους Ιρλανδούς επικίνδυνους στην κόντρα. Στο 11′ είχε μεγάλη ευκαιρία η Εθνική με τον Κουλιεράκη ο οποίος με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι. Στο 26′ η εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα ανάγκασε τον Κέλεχερ να διώξει σε κόρνερ. Στο 41′ οι Ιρλανδοί σκόραραν με σουτ του Ογκμπένε με το γκολ όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Στο β’ ημίχρονο η γαλανόλευκη μπήκε αποφασισμένη για παιχνίδι κατοχής, ψάχνοντας την ευκαιρία. Και την βρήκε. Στο 50′ ο φορμαρισμένος Ιωαννίδης, σκόραρε με εντυπωσιακό πλασαριστό σουτ εκτός περιοχής για το 0-1, παγώνοντας το γήπεδο και τους σχεδόν 40.000 Ιρλανδούς. Οι φίλοι της Εθνικής βέβαια είχαν στήσει το δικό τους πανηγύρι. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς λύθηκε στο χορτάρι, οι Ιρλανδοί (και να ήθελαν) έδειχναν να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Βλαχοδήμο, με την Εθνική να κρατά σφικτά τη νίκη. Στο 85′ οι Ιρλανδοί με τον Ρόμπινσον είχαν καλή στιγμή κι ενώ ήδη ο Γιοβάνοβιτς είχε προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στην 11αδα, θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα. Ο Τζόλης στο 87′ με άψογο τελείωμα έγραψε το 0-2 καθαρίζοντας πανηγυρικά την παρτίδα! Ήταν το πρώτο επίσημο γκολ του σκόρερ με την Εθνική Ανδρών, υπογράφοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Έσπεν Έσκας (Νορβηγία)

Ιρλανδία (Χέιμιρ Χάλγκριμσον): Κέλεχερ, Ο’ Σέι, Ομομπαμιντέλε (74′ Ντόχερτι), Κόλινς, Μπρέιντι, Ογκμπένε (84′ Ρόμπινσον), Σμόλμποουν, Μολούμπι (63′ Φέργκιουσον), Μπρόουν, Νάιτ (74′ ΜακΓκραθ), Ζμόντικς (84′ Άιντα).

Ελλάδα (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Σιώπης (89′ Σιώπης), Μπουχαλάκης (67′ Πέλκας), Τζόλης (88′ Βαγιαννίδης), Μπακασέτας, Χατζηγιοβάνης (67′ Ζαφείρης), Ιωαννίδης (88′ Παυλίδης).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This