Εθνική ομάδα: Οι δηλώσεις Γιοβάνοβιτς και διεθνών μετά το διπλό στην Ιρλανδία

Tι ειπώθηκε μετά το διπλό και ενόψει Γουέμπλεϊ

Must Read

Στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο πέρασμα της Εθνικής από το Δουβλίνο με 2-0, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε:

Για το έχει σημασία κυρίως το αποτέλεσμα: «Όχι. Μετράει σίγουρα το αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι και η προσπάθεια των παικτών πρέπει να μετρήσει. Ήταν αρκετά καλή η προσπάθεια των παιδιών. Στη φάση που είμαστε θα υπάρχουν περίοδοι στο παιχνίδι που δεν θα παρουσιάζουμε αυτό που θέλουμε. Όταν τελειώνει ένα ματς και βλέπουμε τα θετικά και τα αρνητικά, τότε με αφήνει ικανοποιημένο η εικόνα μας».

Για το δύο στα δύο με Φινλανδία και Ιρλανδία: «Στα πρώτα δύο παιχνίδια είχαμε μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, κερδίσαμε και θα έχουμε μία πιο ήρεμη προετοιμασία για τα επόμενα ματς που ακολουθούν».

Για το ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ: «Ξέρουμε ότι η Αγγλία είναι η πιο δυνατή ομάδα στον όμιλο. Αν ως Εθνική θέλουμε να βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο, πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Για το γκολ που πέτυχε αλλά και για τα όσα ζητάει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τους παίκτες του μίλησε ο Φώτης Ιωαννίδης μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας.

«Θεωρώ πως δεν είχαμε την κυριαρχία όπως θέλαμε. Έχουμε ένα θέμα με την πίεση. Θα το βελτιώσουμε. Δεν ξέρουμε ακριβώς όλοι τι ζητάει. Ισορροπήσαμε το ματς και στο 2ο ημίχρονο βγήκαμε πιο αποφασισμένοι. Στοχεύουμε στην 1η θέση. Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Δεν το έχει η εθνική με τον χρόνο. Θα βελτιωθούμε και θα πάμε να παλέψουμε κάθε ματς που έχουμε. Εκανα μία κίνηση ανάμεσα στις γραμμές, όταν εχει τη μπάλα ο Τάσος το κάνω αυτό γιατί με βλέπει. Κατάλαβα πώς δεν έχω παίκτη πίσω μου, γύρισα και σούταρα. Ήταν μία πολύ όμορφη εκτέλεση».

Χαρούμενος για τη νίκη της Εθνικής στο Δουβλίνο και το γεγονός ότι ο ίδιος βοήθησε για να φτάσει η ομάδα σε αυτή, δήλωσε ο αρχηγός της γαλανόλευκης, Τάσος Μπακασέτας. Αναλυτικά, όσα δήλωσε μετά το Ιρλανδία – Ελλάδα 0-2:

Για τα κακά ξεκινήματα της ομάδας με Φινλανδία και Ιρλανδία παρά τις δύο νίκες: «Θα σας πω κάτι που δεν είστε υποχρεωμένοι να το γνωρίζετε αλλά είναι η πραγματικότητα. Και στα δύο ματς ο αντίπαλος έπαιξε με σχήμα που δεν είχε ξαναπαίξει. Αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς, οι παίκτες οφείλουν να το δουν αυτό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η αδυναμία μας στα ξεκινήματα οφείλεται σε αυτό το στοιχείο. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αλλάζει τρόπο επίθεσης ένας αντίπαλος. Από εκεί και πέρα, από το ματς αυτό πρέπει να κρατήσουμε την ηρεμία της ομάδας, τη σιγουριά που βγάζουμε. Εμείς θέλουμε να κρατάμε τη μπάλα και όταν όταν βάλουμε ένα γκολ, στη συνέχεια με οποιονδήποτε αντίπαλο μπορούμε να πετυχαίνουμε όμορφα πράγματα».

Για την 3η σερί ασίστ: «Εντάξει, στον Φώτη είναι ασίστ στα χαρτιά, έκανε μια φοβερή εκτέλεση. Είμαι χαρούμενος που παίζω στην Εθνική, έχω και ένα βάρος περισσότερο λόγω του ότι είμαι αρχηγός. Χαρά μου και τα γκολ και οι ασίστ, όμως το σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα. Θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, να είμαι παράδειγμα για όλους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη».

Ο Χρήστος Ζαφείρης στάθηκε στην ενέργεια που μπορεί να δώσει στην ομάδα αλλά και την τιμή που νιώθει με το εθνόσημο.

«Είναι πολύ ωραίες μέρες στην Εθνική. Χαίρομαι που είμαι εδώ με αυτά τα παιδιά, είμαι περήφανος και νιώθω τιμή. Ο κόουτς μου είπε να ηρεμήσω το παιχνίδι, να κρατήσω μπάλα και να έχουμε τον έλεγχο. Ήθελα να αγωνιστό εδώ. Θέλω να κάνω τα πάντα, να δίνω στην ομάδα μου όσα μπορώ και με ενέργεια να βοηθάω και αμυντικά χωρίς να φοβάμαι κανέναν. Γενικά μπορώ να δώσω σταθερότητα και έλεγχο της μπάλας αλλά και πάσες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This