H πρώτη Ελληνίδα ποδοσφαιρίστρια που θα δοκιμαστεί από την Μπαρτσελόνα!

«Είμαι πολύ χαρούμενη και θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ»

Must Read

Η Αγγελική Παντέρη είναι η 18χρονη ελληνίδα αθλήτρια ποδοσφαίρου που είναι με… το ένα πόδι στην Μπαρτσελόνα! Ειδικότερα, η νεαρή μπακ-χαφ πρόκειται να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα δοκιμαστεί για την Μπαρτσελόνα.




 

Η 18χρονη αθλήτρια μίλησε στο Mega και είπε «θα πάω τον Δεκέμβρη για δοκιμαστικά, Θα δείξει. Είμαι πολύ χαρούμενη και θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Παίζω στη ΡΕΑ (Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών) τώρα. Είχαμε κάποιους αγώνες και ένας άνθρωπος με είδε, και ήρθε σε επαφές με ανθρώπους, χωρίς να το γνωρίζω, και έφτιαξαν ένα υλικό, το έστειλαν στην Μπαρτσελόνα και έτσι με επέλεξαν. Παίζω μπακ-χαφ. Παίζω περίπου 2 ώρες την ημέρα».

Η 18χρονη έχει αγωνιστεί στην Εθνική Κορασίδων ενάντια σε Λιθουανία και Σκωτία, όπου σκάουτερ των Καταλανών την παρακολούθησαν και αποφάσισαν να την καλέσουν για δοκιμαστικά. Έτσι η Αγγελική αναμένεται τον Δεκέμβριο να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη και να φορέσει την φανέλα των «μπλαουγκράνα», για δοκιμαστικά.

Ο Ηρακλής Μανουράκης, πρόεδρος ΡΕΑ, σχολίασε πως είναι τιμή για τους ομάδα τους αυτό που συμβαίνει στην Αγγελική.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ MEGA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This