Άρης: Οι οπαδοί γύρισαν την πλάτη στους Ισραηλινούς στο φιλικό με την Χάποελ στο Αλεξάνδρειο

Σαφές μήνυμα

Must Read

Ελάχιστο κόσμο είχε το Nick Gallis Hall για την φιλική αναμέτρηση του Άρη με την Χάποελ Τελ-Αβίβ. Με τον κόσμο των κιτρινόμαυρων να δηλώνει ανοιχτά την αντίθεσή του στη διεξαγωγή του παιχνιδιού με την ισραηλινή ομάδα. Και μιλάμε για μια ομάδα, τον ιστορικό Άρη με την βαριά φανέλα, που μαζεύει κόσμο… για πλάκα ανεξαρτήτως βαρύτητας των αναμετρήσεων.

Στο μπασκετικό μέρος, στις ορέξεις της αντιπάλου… παραδόθηκε ο Άρης, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με σκορ 100-72, σε φιλικό που έγινε στο Αλεξάνδρειο. Από πρώτο δεκάλεπτο κυριάρχησε η ομάδα του Έλληνα κόουτς Στέφανου Δέδα.

Κορυφαίος των Ισραηλινών στο Παλέ (κι ενώ δίπλα διεξάγεται η ΔΕΘ) ήταν ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Μπράιαν Ανγκόλα, με 20 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση και από τον Μπρούνο Καμπόκλο με 16π. Από τους «κίτρινους», ξεχώρισε ο ΝτεΤζούλιους με 17 πόντους, ενώ άλλους 11π. είχε ο δανεικός από τον Παναθηναϊκό, Λευτέρης Μαντζούκας. Υπήρξε μάλιστα και μικροένταση με τον Χατζηδάκη και τον Ράγκλαντ. Πέρσι ο ένας έπαιζε στην ΑΕΚ, ο άλλος στο Περιστέρι. Η Χάποελ είχε και άλλους γνώριμους. Ο Μπέβερλι έπαιζε στο ΝΒΑ και μεταξύ άλλων στους Μπακς του Αντετοκούνμπο, αλλά παλιά και στον Ολυμπιακο, ενώ ο Φόστερ πέρασε από Παναθηναϊκό και Προμηθέα. Ο Μότλεϊ φυσικά είναι ο πρώην της Φενέρ και ο άλλος Ευρωλιγκάτος είναι ο Καμπόκλο που αγωνιζόταν στην Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς.

Η Χάποελ να τονίσουμε πως ενώ δεν παίζει Ευρωλίγκα γέμισε το ρόστερ της με τοπ σταρς, ευελπιστώντας σύντομα σε τίτλους και συμμετοχή στο κλαμπ των μεγάλων.




Τα δεκάλεπτα: 14-35, 28-60, 55-78, 72-100.

Άρης (Καστρίτης): Μπανκς 2, Νόλεϊ 2, Τολιόπουλος 8 (2), ΝτεΤζούλιους 17 (2), Χατζηδάκης 6, Μποχωρίδης 9 (2), Κλέι 5(1), Γούντμπερι 5 (1), Ρόμπερτς 4, Χοτζ 3 (1), Μαντζούκας 11 (3).

Χάποελ Τελ Αβίβ (Δέδας): Μότλεϊ 13, Ράγκλαντ 5 (1), Παλατίν 11 (2), Τίμορ, Ανγκόλα 20(4), Μπλέιζερ 5 (1), Φόστερ 13 (3), Μπέβερλι 11(3), Γουέινραϊτ 6, Καμπόκλο 16 (1).

Θοδωρής Λινάρδος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This