Ράφα Ναδάλ: Ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας αποσύρθηκε (και) από το Laver Cup του Βερολίνου

Η τοποθέτησή του

Must Read

Με ανακοίνωσή του στα social media ο Ράφα Ναδάλ ενημέρωσε τους φίλους του τένις πως δεν θα αγωνιστεί (ούτε) στο Laver Cup του Βερολίνου, 20-2/9. Ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας, πρώην Νο 1 της ATP, δεν θέλησε να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του, αν και λέγεται πως ο ίδιος πια σκέφτεται σοβαρά το φινάλε καριέρας.

«Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που ενημερώνω ότι δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Laver Cup στο Βερολίνο την επόμενη εβδομάδα. Για να υποστηρίξω πραγματικά την ομάδα της Ευρώπης, πρέπει να κάνω το καλύτερο γι’ αυτούς κι αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να φέρει τη νίκη. Έχω τόσες πολλές ωραίες αναμνήσεις από τα παιχνίδια μου στο Laver Cup και πραγματικά ανυπομονούσα να είμαι με τους συμπαίκτες μου και με τον Μπιόρν στην τελευταία του χρονιά ως κάπτεν. Εύχομαι στην ομάδα της Ευρώπης καλή επιτυχία», ήταν το μήνυμα του 38χρονου σούπερ σταρ των κορτ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This