Ολυμπιακός: Δείγμα θετικό και στο φιλικό με Βίρτους στο Ηράκλειο – Κορυφαίος ο Πίτερς

Τι δήλωσε ο Αμερικανός για τον Βεζένκοβ

Must Read

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ανεβάζει στροφές πριν την έναρξη των επίσημων ματς στο μπάσκετ. Η ομάδα του Πειραιά νίκησε 78-66 τη Βίρτους Μπολόνια στο φιλικό παιχνίδι στο τουρνουά στο Ηράκλειο Κρήτης και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τη Φενέρμπαχτσε.

Πρώτος σκόρερ ο εξαιρετικός Πίτερς για τους Πειραιώτες, καθώς σημείωσε 16 πόντους με 3/4 τρίποντα και μάζεψε πέντε ριμπάουντ, ενώ ο Βεζένκοβ ακολούθησε με 15 πόντους, τρία ριμπάουντ και τρία κλεψίματα.

Το ντεμπούτο του μπροστά στον κόσμο της ομάδας έκανε ο Φουρνιέ, που σημείωσε πέντε πόντους και είχε επίσης δύο ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος σε 17:42 συμμετοχής.

«Είμαστε τυχεροί να παίζουμε με τέτοιες ομάδες στην προετοιμασία. Τέτοια τουρνουά σε βελτιώνουν. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια, τα παιδιά που ήρθαν φέτος είναι όλοι έμπειροι και καταλαβαίνουν τις προσδοκίες που υπάρχουν», είπε ο Πίτερς και πρόσθεσε: «Φαίνεται πως ο ρόλος μου αλλάζει κάθε χρόνο. Είναι κάτι που θα αναπτυχθεί στην πορεία, με τον κόουτς και την ομάδα. Το καλό όταν έχεις παίκτες με εμπειρία είναι πως είμαστε όλοι πρόθυμοι να κάνουμε ό,τι χρειάζεται. Όλοι φαίνονταν να νόμιζαν πως τσαντίστηκα που επέστρεψε ο Βεζένκοβ. Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος γι’ αυτόν, είναι ένας από τους καλούς μου φίλους. Μπόρεσε να γυρίσει στο μέρος που αγαπά. Όταν υπέγραψα την ανανέωση του συμβολαίου μου το έκανα επειδή είχα λόγο, θέλω να είμαι εδώ και να συνεισφέρω».

Τα δεκάλεπτα: 20-26, 38-42, 57-56, 78-66.

Ολυμπιακός (Γ. Μπαρτζώκας): Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος 2, Ράιτ 12 (7 ριμπάουντ), Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκης, Βιλντόσα 8 (2/5 τρίποντα), Βεζένκοβ 15 (5/5 δίποντα, 1/5 τρίποντα), Παπανικολάου 3, Ντόρσεϊ 10 (2/5 τρίποντα), Πίτερς 16 (3/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Πετρούσεβ 7 (7 ριμπάουντ), Φουρνιέ 5 (2 ριμπάουντ, 2 ασίστ)

Βίρτους Μπολόνια (Λ. Μπάνκι): Κορντινιέ 10, Παγιόλα 6 (3 ριμπάουντ), Κλάιμπερν 11 (/7 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Βισκόντι, Σενγκέλια 10 (1/2 τρίποντα), Χάκετ, Μόργκαν 11 (3/8 δίποντα), Πολονάρα, Ντιούφ 2, Ζίζιτς 13 (7 ριμπάουντ), Άκελε, Τάκερ 3.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This