Super league: Κουλούρια… Θεσσαλονίκης – Έμειναν στο 0-0 ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Λευκή ισοπαλία

Must Read

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) τελείωσε στην Τούμπα το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού,  με τους δύο από τους διεκδικητές του τίτλου να μοιράζονται βαθμούς. Ο Δικέφαλος πίεσε στο α’ μέρος, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Ντραγκόφσκι έσωσε την εστία του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» έφτασε κοντά στο γκολ σε σημαντική φάση. Με τον Τετέ να μπαίνει στην περιοχή, να σουτάρει αλλά τον Κοτάρσκι να αποκρούει, ενώ στη συνέχεια της φάσης να ακολουθεί μονομαχία του με τον Μπάμπα.

Για να έρθει η «απάντηση» του ΠΑΟΚ στο 69’, όταν ο Σβαμπ έκανε ένα ακόμα επικίνδυνο σουτ στην αντεπίθεση και ο Ντραγκόφσκι μια ακόμα επέμβαση.

Το μοτίβο παρέμεινε ίδιο στην συνέχεια, με τον Αλόνσο να προβαίνει σε τριπλή αλλαγή στο 78’, προκειμένου να φρεσκάρει τον Παναθηναϊκό, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στον Ουναΐ να κάνει το ντεμπούτο του.

Με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο τρίτο λεπτό του επιπλέον χρόνου, εκεί όπου ο Ιωαννίδης εκτέλεσε με τη μία στο ύψος του πέναλτι αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε ενστικτωδώς και κράτησε το μηδέν. Εκείνος που άκουσε πολές αποδοκιμασίες ήταν όπως αναμενόταν ο Ίνγκασον που επέστρεψε ως αντίπαλος στην Τούμπα.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο μισάωρο του ντέρμπι, όμως μετά στάθηκε στην βελτίωση του «Τριφυλλιού» και τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Καταρχάς θα σας πω ότι το Πρωτάθλημα σχεδόν τώρα αρχίζει. Εννοείται θα θέλαμε να είχαμε πολύ περισσότερους βαθμούς. Θεωρώ όμως ότι απόψε κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι απέναντι στον τελευταίο πρωταθλητή και στην προηγούμενη περίοδο, από τους 4 αγώνες που διεξήχθησαν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ η ομάδα πήρε έναν βαθμό. Θα πω ότι σήμερα η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά, συγκριτικά με την μέχρι τώρα εικόνα που παρουσίαζε στο Πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι προϊόντων των εβδομάδων, η ομάδα θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ώστε να δείξουμε το πρόσωπο που δείξαμε στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Το πρώτο σχόλιο του Ραζβάν Λουτσέσκου για την «λευκή» ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική της Super League.
Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίξαμε απέναντι σε μια σκληρή ομάδα με ποιότητα και είναι από τις κορυφαίες στη χώρα. Μετανιώνω που δεν πήραμε τους 3 βαθμούς. Ιδιαίτερα όταν έχεις ευκαιρίες μπροστά σου πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μέρος, πιέσαμε, βάλαμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, κλείσαμε χώρους, κάναμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η ένταση δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. Σε αυτό το παιχνίδι χάσαμε στα τελευταία 16 μέτρα του γηπέδου την ευκαιρία να σκοράρουμε. Έτσι είμαι από τη μία χαρούμενος από τη συνολική παρουσία και από την άλλη λυπημένος γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς».

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ (76′ Καμαρά), Ζίβκοβιτς (88′ Σορετίρε), Κωνσταντέλιας (77′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τσάλοφ (67′ Σαμάτα).

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Τετέ (79′ Ουναΐ), Μπακασέτας (78′ Τζούριτσιτς), Πελίστρι (78′ Μαντσίνι), Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This