Κύπρος: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕ Λεμεσού και της αστυνομίας

Έκρηξη βίας

Must Read

Χάος! Εικόνες ντροπής που αμαυρώνουν το κυπριακό ποδόσφαιρο εκτυλίχθηκαν στη αε λεμ, έξω από το «Άλφα Μέγα», εκεί όπου θα διεξαγόταν το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί της ΑΕΛ εισήλθαν στη βόρεια εξέδρα του γηπέδου χωρίς εισιτήριο, την ώρα που υπήρξε συνωστισμός και μεγάλη ένταση με την αστυνομία, με ρίψεις αντικειμένων και χρήση σπρέι από πλευράς οπαδών, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απαίτησαν από τους φιλάθλους της ΑΕΛ να βγουν από το γήπεδο, ώστε να περάσουν ξανά από έλεγχο. Μετά από μισή ώρα και νέο «τελεσίγραφο» της αστυνομίας, σχεδόν όλοι οι οπαδοί των τυπικά φιλοξενούμενων βγήκαν από το γήπεδο και ξανά πήραν τον δρόμο προς την κερκίδα.

Μια διμοιρία αστυνομικών παρατάχθηκε μπροστά από τη θύρα των φίλων της ΑΕΛ Λεμεσού, με την αστυνομία να ενημερώνει πως ο αγώνας δεν θα ξεκινήσει καθώς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά του, με αποτέλεσμα το μεγάλο ντέρμπι της πόλης να οδηγηθεί σε αναβολή.

Μια εξέλιξη που κατά πως φάνηκε δημιούργησε το… απόλυτο χάος, με τους φιλάθλους της ΑΕΛ και τις δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν σφοδρές συγκρούσεις αμέσως μετά τη ματαίωση του αγώνα, με τους οπαδούς να πετούν μολότοφ, πέτρες και ό,τι άλλο έβρισκαν, σπάζοντας μάλιστα και αρκετά αυτοκίνητα πέριξ του γηπέδου.

Από πλευράς αστυνομίας υπήρξε χρήση δακρυγόνων, ενώ, επιστρατεύτηκε και ο «Αίαντας» -ένα τεθωρακισμένο όχημα υδροφόρο, το οποίο συνήθως χρησιμοποιείται για την καταστολή ταραχών και διαδηλώσεων- για να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με κυπριακά Μέσα, τουλάχιστον τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα επεισόδια, με τον έναν εξ αυτών να τραυματίζεται στο γόνατο από ναυτική φωτοβολίδα και να μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This