ΑΕΚ: Νίκη (2-0) με Βόλο και ξανά κορυφή

Με Πιερό και Κοϊτά σκόρερς

Must Read

Παρά το ότι παρατάχθηκεμε πολλές απουσίες, η ΑΕΚ επιβλήθηκε 2-0 του Βόλου στην «OPAP Arena», πιάνοντας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League. Oι «κιτρινόμαυροι» υπερτερούν την δεδομένη στιγμή στην ισοβαθμία (10 β.) στην διαφορά τερμάτων.

Ο νεοφερμένος Πιερό μπήκε από το… παράθυρο στην 11άδα λόγω ενοχλήσεων του Γκαρσία, σκόραρε στο ντεμπούτο του και αποθεώθηκε!

Ήταν γνωστό πως θα απουσιάζουν για την Ένωση οι Μπρινιόλι, Γκατσίνοβιτς, Οντουμπάτζο και Λαμέλα, αλλά νοκ άουτ τέθηκαν και οι Βίντα-Μουκουντί, ενώ επίσης προέκυψε και πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία.

Στο 22′ ήρθε το γκολ για την ΑΕΚ, με τον Πιερό να κάνει το τέλειο ντεμπούτο. Ο φορ από την Αϊτή ξεμαρκαρίστηκε και με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε τη συστημένη σέντρα του Ρότα για το 1-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου υπήρξαν «κοκορομαχίες» και μία κόντρα ανάμεσα σε Πιερό και Μύγα.

Στο 53′ ο Δικέφαλος σκόραρε με τον Κάλενς, όμως το γκολ δεν μέτρησε με παρέμβαση του VAR και onfield review του Φωτιά που ερμήνευσε πως (ο offside) Πήλιος συμμετέχει στην φάση. Η ΑΕΚ δεν πτοήθηκε και στο 62′ έφτασε στο 2-0. Ο Λιούμπιτσιτς σέρβιρε στον Κοϊτά, ο οποίος σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στον Καλογερόπουλο, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Πήλιος, Σιμάνσκι (83’ Γιόνσον), Πινέδα (75’ Μάνταλος), Ελίασον (75’ Άμραμπατ), Λιούμπισιτς (75’ Περέιρα), Κοϊτά (89’ Τσιλούλης), Πιερό.

Βόλος (Γκόμες): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορέα (75’ Βιγιαφάνιες), Φεράρι, Άλτμαν, Ντε Καμπς (10’ Μπερνάντου), Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα (75’ Κόντε), Ασεχνούν (66’ Κόμπα).

Διαιτητής: Φωτιάς










Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This