«Δίκη»: Καταγραφή υπερκοριού Europol – «Είμαι απλήρωτος, θέλω 20 χιλιάρικα, για να χάσω»

Αποκαλύψεις

Must Read

Η “Δίκη στον ΣΚΑΪ” αποκάλυψε δύο συγκλονιστικές συνομιλίες για την ελληνική εκδοχή του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, τις οποίες κατέγραψε ο υπερκοριός της Europol.

Στην πρώτη ένας ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας ακούγεται να διαβεβαιώνει μπουκ του στοιχήματος ότι τουλάχιστον τρεις συμπαίκτες του είναι διατεθειμένοι να έχουν μειωμένη απόδοση σε συγκεκριμένο ματς.

Οι δύο από αυτούς είναι αμυντικοί και – όπως διαβεβαιώνει τηλεφωνικά ο ποδοσφαιριστής τον μπουκ – μπορούν να φροντίσουν ώστε η ομάδα τους να δεχτεί τουλάχιστον τρία γκολ.

Στη δεύτερη συνομιλία, άλλος ποδοσφαιριστής άλλης ομάδας τηλεφωνεί στον μπουκ και δηλώνει ότι είναι απλήρωτος τα τελευταία δύο χρόνια! Ζητάει 20 χιλ. ευρώ για να χειραγωγήσει το ματς εις βάρος της ομάδας του.

Μάλιστα παραπονείται ότι η αντίπαλη ομάδα δεν ενδιαφέρεται να χρηματοδοτήσει τη μειωμένη αγωνιστική του απόδοση!

Ο ποδοσφαιριστής δηλώνει στον μπουκ ότι θα επικοινωνήσει εκ νέου με παράγοντες της αντίπαλης ομάδας ώστε να τους πιέσει για να διασφαλίσει τη σχετική χρηματοδότηση. Ο μπουκ προθυμοποιείται να συμβάλλει σχετικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This