Θωμάς Μαύρος: Δακρυσμένος ο σπουδαίος άσος του παρελθόντος στην βράβευσή του από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Βράβευση και για τον Τάσο Μπουλμέτη

Must Read

Σειρά βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ Betsson με την Φενέρμπαχτσε, όπου η Ευρωλιγκάτη τουρκική ομάδα κέρδισε με 85-75.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε (μέσω της ΚΑΕ από την ασφαλιστική εταιρεία) ο σπουδαιότερος παίκτης στην ιστορία της ποδοσφαιρικής Ένωσης, Θ(ε)ωμάς Μαύρος, όοπως τον αποκαλούν οι οπαδοί της ομάδας, ο οποίος αποθεώθηκε στη «SUNEL Arena» (όπως ονομάζεται πλέον το κλειστό των Λιοσίων). Σε αναγνώριση φυσικά της τεράστιας προσφοράς του.

Παράλληλα, από τους «κιτρινόμαυρους» πέραν του δακρυσμένου αιώνιου πρεσβευτή της ΠΑΕ και αρχισκόρερ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τιμήθηκε ο γηραιότερος πρωταθλητής Ελλάδος στο μπάσκετ και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Κ. ΑΕΚ, Νίκος Μπαμπανικολός , ο κορυφαίος σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας – έπος «1968», Τάσος Μπουλμέτης και ο Δήμαρχος της πόλης της Φυλής, Χρήστος Παππούς.

Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν στις 19:24, συμβολικά για το έτος ίδρυσης του συλλόγου.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This