Champions League: Φορτσάτη Γιουβέντους – Τριάρα η Άστον Βίλα!

Δείτε τα γκολ

Must Read

Νίκες για Γιούβε και Βίλα!

Ο Τιάγκο Μότα επέλεξε στην πρεμιέρα της League Phase να κατεβάσει τη νεότερη σε ηλικία ενδεκάδα στην ιστορία της Γιουβέντους στο Champions League και δικαιώθηκε. Η ομάδα του έκανε πλάκα στην Αϊντχόφεν, επικράτησε 3-1 και δείχνει ικανή για μεγάλη πράγματα.

Εποχές Ντελ Πιέρο θύμισε ο Κενάν Γιλντίζ, με τον Τούρκο να σκοράρει με άπιαστο πλασέ για το 1-0 στο 21ο λεπτό. Ένα τέρμα που τον έκανε τον νεότερο σκόρερ των «μπιανκονέρι» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (19 ετών και 136 ημερών), σπάζοντας το ρεκόρ του… Μέγα Αλέξανδρου του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει σκοράρει στο ντεμπούτο του σε Champions League, Serie A και Coppa Italia!

Και οι Ολλανδοί έπεσαν στα σχοινιά έξι λεπτά αργότερα. Ένας ακόμη «πρωτάρης» στη διοργάνωση, ο Νίκο Γκονζάλες συνδυάστηκε με τον Βλάχοβιτς, ο ΜακΚένι είδε να του στρώνεται μπροστά του και δεν δυσκολεύτηκε να εκτελέσει για το 2-0.

Οι «μπιανκονέρι» χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά στο δεύτερο μέρος, αλλά και ένα κλέψιμο στον άξονα, για να κλειδώσουν το τρίποντο. Ήταν το 52ο λεπτό όταν οι παίκτες του Μότα έφυγαν στην κόντρα, με τον Βλάχοβιτς να φτιάχνει το 3-0 που πέτυχε με άψογο πλασέ στην κίνηση ο Νίκο Γκονζάλες. Και αυτός στο ντεμπούτο του στο Champions League, σε ένα ονειρικό βράδυ για παλιούς και νέους… κατοίκους στο Τορίνο.

Τo υπόλοιπο του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Μότα έδωσε την ευκαιρία και στον Κεφρέν Τουράμ για ντεμπούτο, αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στο «Allianz Stadium» το δικαίωμα να αποθεώσει τον Γιλντίζ, βγάζοντάς τον από το ματς στο 69ο λεπτό.

Έπειτα, μία μεγάλη φάση που σπατάλησε ο Βλάχοβιτς ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο αγώνας ως το 93′. Το λεπτό δηλαδή που η Αϊντχόφεν βρήκε το γκολ της τιμής με τον Σαϊμπαρί, για το τελικό 3-1.

Τρομερή Βίλα

41 χρόνια μετά την τελευταία παρουσία της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, η Άστον Βίλα επέστρεψε στο διαφορετικό πλέον Champions League δυναμικά. Οι «χωριάτες» διέλυσαν με 3-0 τη Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη και ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη League Phase.

Αυτός που άνοιξε το σκορ ήταν ο Γιούρι Τίλεμανς, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της Βίλα στη διοργάνωση μετά το 1893! Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας στα δεξιά της περιοχής και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και βρήκαν δεύτερο γκολ κάτι παραπάνω από 10 λεπτά αργότερα. Μετά από έντονη πίεση στην άμυνα των Ελβετών, ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Γιουνγκ Μπόις, που πήγε να διώξει την μπάλα αλλά βρήκε αέρα και τον… Όλι Γουότκινς, έφερε τον Τζέικομπ Ράμσεϊ σε θέση βολής για το 2-0. Το τελικό σκορ υπέγραψε στο φινάλε του αγώνα ο Αμαντού Ονάνα, ο οποίος εξαπέλυσε κεραυνό και έβαλε το τρίτο γκολ της ομάδας του.







 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This