Η Μάντσεστερ Σίτι στα σχοινιά – Κινδυνεύει να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις

Αναβρασμός στους «πολίτες»

Must Read

Νέα στοιχεία φέρνει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Telegraph για το μεγάλο θέμα που ξέσπασε με την Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό Μέσο, αν οι «πολίτες» κριθούν ένοχοι για τις περιβόητες 115 παραβάσεις, τότε δεν θα αποκλειστούν μόνο από την Premier League, αλλά από όλες τις διοργανώσεις: FA Cup, Carabao Cup, Champions League και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!

Στο ίδιο ρεπορτάζ, του Ben Rumsby, τονίζεται ότι η ακρόαση των 115 παραβάσεων έχει ξεκινήσει, με τη Σίτι να είναι stand by.

Πέρυσι, η Premier League ενημέρωσε ότι η έρευνα για τυχόν οικονομικές παραβάσεις της Σίτι ολοκληρώθηκε, με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις, για όλες τις σεζόν, από το 2009 έως και το 2018!

Η πολυαναμενόμενη δίκη, που ανάλογα με την έκβασή της μπορεί να αλλάξει την ιστορία της Premier League, ξεκίνησε την Δευτέρα. Οι πρωταθλητές θα καθίσουν στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας 115 κατηγορίες μεταξύ 2009-2018, 80 για οικονομικά αδικήματα και επιπλέον 35 για φερόμενη έλλειψη συνεργασίας.

Η διαδικασία ξεκίνησε όταν το Der Spiegel δημοσίευσε έγγραφα από το Football Leaks το 2018 και η Σίτι κατηγορείται ότι διοχέτευσε χρήματα από τους ιδιοκτήτες της -μέσω χορηγών- στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο δικαστικός αγώνας αναμένεται να διαρκέσει δέκα εβδομάδες και η ετυμηγορία αναμένεται την άνοιξη. Τα Μέσα μιλούν για την «αθλητική δίκη του αιώνα», η οποία θα γίνει από ανεξάρτητη επιτροπή, σε άγνωστη τοποθεσία και χωρίς παρουσία δημοσιογράφων.

Οι πιθανές κυρώσεις φτάνουν από απλή επίπληξη και πρόστιμο έως την αφαίρεση 80 βαθμών, την απαγόρευση μεταγραφών ή ακόμα και τον αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις και φυσικά το αγγλικό πρωτάθλημα, στο οποίο η Σίτι έχει κερδίσει τους έξι από τους επτά τελευταίους τίτλους. Οι «πολίτες» διατηρούν το δικαίωμα έφεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This