Champions League: Ο Μάικλ Τζόρνταν στο Πριγκιπάτο για το Μονακό-Μπαρτσελόνα!

Από το μπάσκετ... στο ποδόσφαιρο ο σπουδαίος «Air»

Must Read

Σε ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα παιχνίδια της τρίτης και τελευταίας ημέρας για την 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League, η Μονακό υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι άλλο ωστόσο. Στα επίσημα του «Stade Louis II», για να παρακολουθήσει δια ζώσης την σπουδαία αναμέτρηση, βρίσκεται και ο θρύλος του μπάσκετ και φυσικά παίκτης-σύμβολο του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν!




Την είδηση αποκάλυψαν πρώτα οι «μπλαουγκράνα» στα social media του συλλόγου, δημοσιεύοντας φωτογραφία του «Air», ο οποίος προφανώς συνδυάζει διακοπές και παρουσία σε διάφορα events, παρακολουθώντας μέσα σε όλα και ποδόσφαιρο. Εκτός κι αν ετοιμάζει κάποια κίνηση εισόδου στα κοινά κάποιας ομάδας και δη ποδοσφαιρικής. Στο Μονακό εδρεύει βέβαια και η μπασκετική ομάδα της περιοχής, που παίζουν ο Καλάθης με τον Παπαγιάννη. Αν και το χρήμα ρέει άφθονο, έτσι κι αλλιώς, στους Μονεγάσκους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This