Κύπελλο Ελλάδας: Ξεκίνημα με εκτός έδρας ματς για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα

Τα σημερινά ματς, που μπορείτε να τα δείτε...

Must Read

Δύο ντέρμπι ομάδων της Σούπερ Λίγκα και «εξόδους» για τις άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας περιλαμβάνει η πρεμιέρα του δ’ γύρου στο Κύπελλο Ελλάδος. Στη φάση αυτή δεν μετέχουν οι τέσσερις μεγάλοι (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός), ενώ οι αγώνες είναι νοκ άουτ με παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί..
Ξεχωρίζουν δύο αναμετρήσεις ομάδες της Σούπερ Λίγκα, κάτι που σημαίνει ότι η κατηγορία αυτή θα έχει τουλάχιστον δύο απώλειες στην επόμενη φάση.
Στα ματς δεν υπάρχει VAR.
Στις 2 Οκτωβρίου θα γίνει ο αγώνας της γ’ φάσης με αντιπάλους τον Αιγαία Πλωμαρίου και την Καβάλα. Η Ομάδα που θα προκριθεί θα υποδεχτεί τον Αστέρα σε ημερομηνία που θα οριστεί προσεχώς.

15:00 Κρύα Βρύση:Απόλλων Κρύας Βρύσης – Βόλος (CS4)
Με τρεις νίκες σε εντός έδρας ματς στις προηγούμενες φάσεις ο Απόλλων Κρύας Βρύσης κρατά ψηλά τη σημαία του ποδοσφαίρου στην Πέλλα, Επέστρεψε στην Γ’ Εθνική και στην πρεμιέρα νίκησε εκτός έδρας την Αλεξανδρούπολη με 1-0. Στο Κύπελλο απέκλεισε κατά σειρά τους Εορδαϊκό (3-1), Αστέρα Μεσοποταμιάς (5-1) και Νίκη Βόλου (2-1).
Ο Βόλος αναμένεται να ρίξει το βάρος του στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Χοακίμ Γκόμεθ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς. Τραυματίας ο Ντε Καμπς, υπό τιμωρία ο Φεράρι. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την τρίτη σερί εντός έδρας ήττα του (4-1 ο ΠΑΟΚ), ενώ το Σάββατο υποδέχεται την Καλλιθέα.
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλακίδας (Δράμας)
Βοηθοί: Νικόλαος Σάββας (Σερρών), Άγγελος Κολλιάκος (Αθήνας)
4ος: Γεώργιος – Ραφαήλ Δρακίδης (Ξάνθης)

15:00 Δημοτικό Καλλιθέας: Εθνικός – Άρης (CS1)
Στη διοργάνωση, ο Εθνικός, έχει δώσει τρία εντός έδρας ματς. Χρειάστηκε να φθάσει στην παράταση (1-1) για να αποκλείσει τον Άγιο Νικόλαο (3-1), αλλά στη συνέχεια δεν είχε προβλήματα στο 3-1 επί του Κισσαμικού και το 2-1 επί του Μανδραϊκού. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Γ’ εθνική (4ος όμιλος) που είναι και ο βασικός του στόχος έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με τη Νέα Ιωνία.
Ο Άρης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα στο 2-1 με τον Ολυμπιακό. Πέρσι στο Κύπελλο είχε φθάσει στον τελικό, όπου ηττήθκε από τον Παναθηναίκό (0-1)
Εκτός οι βασικοί Μορόν, Μάγιο, Βέλεθ. Τραυματίας ο Φαμπιάνο. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή) και αναμένονται πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Άκη Μάντζιο.
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)
Βοηθοί: Λυκούργος Τσολακίδης, Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)
4ος: Θωμάς Μπουρουτζίκας (Λάρισα)

16:00 Δημοτικό Αιγάλεω (Στ. Μαυροθαλασσίτης): Αιγάλεω – Καμπανιακός
Το Αιγάλεω στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λιγκ2 (Νότος) νίκησε εκτός έδρας με 3-1 την Ηλιούπολη. Στο Κύπελλο έχει δύο προκρίσεις το εκτός έδρας 1-0 με τον Σμόλικα Φαλάνης και τον αποκλεισμό του φιλόδοξου φέτος Ηρακλή στα πέναλτι (4-3) μετά το ισόπαλο 1-1. Την Κυριακή για το πρωτάθλημα υποδέχεται την Κηφισιά.
Ο Καμπανιακός αγωνίζεται κι αυτός στη Σούπερ Λίγκ 2, αλλά στον βόρειο όμιλο. Ξεκίνησε κι αυτός με νίκη τις υποχρεώσεις του στο εντός έδρας 2-0 με τη Νίκη Βόλου. Στοπ Κύπελλο έχει δύο προκρίσεις. Το εκτός έδρας 2-0 με τη Νάουσα και τον αποκλεισμό της Ηλιούπολης στη Χαλάστρα με 1-0 στην παράταση, Την Κυριακή αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Μακεδονικό.
Διαιτητής: Στέφανος Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Αθανάσιος Καραγιάννης (Θράκης), Κωνσταντίνος Μάτσας (Ηρακλείου)
4ος: Ιωάννης Ρούτσης (Κορίνθου)

16:00 Ζωσιμάδες: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή
Ο ΠΑΣ Γιάννινα βιώνει φέτος τις δυσκολίες της προσαρμογής στη Σούπερ Λιγκ 2. Στην πρεμιέρα του αγωνίστηκε στην Κατερίνη και δυσκολεύτηκε να νικήσει (1-0) τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Στο Κύπελλο αντιμετώπισε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, Συνέτριψε 11-0 (!) τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου και με 7-0 την Ερμιονίδα.Το Σάββατο υποδέχεται τον Ηρακλή στο ντέρμπι της αγωνιστικής.
Η Παναχαϊκή χρειάστηκε να πάει και τα δύο ματς που έδωσε στο Κύπελλο στην παράταση για να πάρει την πρόκριση. Αρχικά με το εκτός έδρας 4-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου και στη συνέχεια με το 1-0 επί της Καλαμάτας. Στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ Β’ (0-1). Ακολουθεί την Κυριακή ματς με τον Αστέρα Β’ στην Πάτρα.
Διαιτητής: Δημήτρης Κεφαλάς (Σερρών)
Βοηθοί: Χρήστος Μπάλας (Τρικάλων), Αναστάσιος Καρασαββαΐδης (Καβάλας)
4ος: Αθανάσιος Μπούτσικος (Μακεδονίας)

17:00 Δημοτικό Ρόδου: Διαγόρας – Καλλιθέα (CS3)
Ξεκίνησε με «λευκή» ισοπαλία στην έδρα του ο Διαγόρας με τον Μακεδονικό για τον βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2, αλλά για ένα ημίχρονο έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Στο Κύπελλο Ελλάδας προέρχεται από δύο δύσκολες εκτός έδρας προκρίσεις. Απέκλεισε στα πέναλτι την Κόρινθο και νίκησε 2-0 τη Θύελλα Καμαρίου (2-0). Ακολουθεί εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ.
Η Καλλιθέα αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος. Μπορεί να μην έχει ακόμα νίκη, αλλά έχει δύο ισοπαλίες με εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενώ ήταν αξιόμαχη και στην εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (1-2). Ο κόουτς Ντονάτι αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές. Τραυματίες οι Πασαλίδης, Μαρότα, Μεχίας. Ακολουθεί εκτός έδρας αγώνας με τον Βόλο (Σάββατο) για το πρωτάθλημα.
Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης)
4ος: Γεώργιος Αλάμπεης (Αθήνας)

17:00 Δημοτικό Λιβαδειάς: Λεβαδειακός – Ατρόμητος (CS2)
Αναμέτρηση ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Ο Λεβαδειακός δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-2), θέλει την υποστήριξη των φίλων του και για το λόγο αυτό έβαλε 10 ευρώ γενική είσοδο στον αγώνα. Προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον ΟΦΗ. Ακολουθεί (Σάββατο) ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον Ατρόμητο που αρχίζει να βρίσκει ρυθμό αποτελεί το 4-2 επί της Λαμίας στο Περιστέρι. Ακολουθεί δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (Κυριακή). Πέρσι αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά.
Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Ράινχαρντ Μουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων)
4ος: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)

19:00 «Θ. Βαρδινογιάννης»: ΟΦΗ – Παναιτωλικός (CS4)
Ο ΟΦΗ μετά την ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΚ παραμένει αήττητος (2-2-0). Προέρχεται από ισοπαλία (1-1) στη Λιβαδειά. Τη Δευτέρα οι δύο ομάδες δίνουν και πάλι ραντεβού για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά. Αναμένεται ντεμπούτο των Σίλβα και Ναούμοφ. Τραυματίας ο Νέιρα.
Εντυπωσιακές οι εμφανίσεις και του Παναιτωλικού. Στο πρωτάθλημα έφερε ισοπαλία (1-1) στο Αγρίνιο με τον Αστέρα. Πέρσι είχα αποκλείσει τους Κρητικούς με δύο νίκες στο Κύπελλο.
Διαιτητής: Παναγιώτης Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθήνας), Αλέξανδρος Μπαλιάκας (Κοζάνης)
4ος: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθήνας)

Πέμπτη
15:00 Ζηρίνειο: Κηφισιά – Λαμία
15:00 Ζακύνθου: Ζάκυνθος – Παναργειακός
16:00 Ταύρου: Α.Ο. Νέας Ιωνίας – Πανιώνιος
19:00 FC Arena: Λάρισα – Πανσερραϊκός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This