Τένις: Αναφορές για την Ριμπάκινα: «Αντιμετωπίζει ψυχοσωματικά προβλήματα λόγω του πρώην προπονητή της»

Ο λόγος της εξαφάνισής της

Must Read

Μία άλλη διάσταση ανησυχητική μάλιστα στις συνεχείς αποσύρσεις της Ελενα Ριμπάκινα από τα τουρνουά τένις έφερε στην επιφάνεια η Ρωσίδα δημοσιογράφος, Σόνια Ταρτάκοβα.

Η Ταρτάκοβα μίλησε για τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η Καζάκα τενίστρια δεν αγωνίζεται και ο οποίος οφείλεται στον πρώην προπονητή της νεαρής αθλήτριας, Στέφανο Βούκοφ. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, η Ριμπάκινα στο διάστημα συνεργασίας της με τον Βούκοφ έπεσε πολλές φορές θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς. Ο πρώην προπονητής της, με τον οποίο σταμάτησε την συνεργασία της, μιλούσε άσχημα και ασκούσε έντονο ψυχολογικό και λεκτικό πόλεμο στην αθλήτρια. Το γεγονός αυτό δημιουργούσε τεράστια πίεση στην Ριμπάκινα, η οποία δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση, με αποτέλεσμα να έχει πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσ και την ψυχολογία της.

Όπως αναφέρει η Ταρτάκοβα, η απόφαση να σταματήσει η συνεργασία της Ριμπάκινα με τον Βούκοφ ήρθε μετά από πρωτοβουλία των γονιών της που έβλεπαν πολλές προσβολές και την συνεχή κακοποιητική συμπεριφορά που δεχόταν η κόρη τους. Οι δηλώσεις Ταρτάκοβα έρχονται ως επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για αποκλεισμό του Κροάτη προπονητή από το WTA Tour. Όλα αυτά έχουν αδρανοποιήσει την κάτοχο του Wimbledon το 2022, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει τα ψυχοσωματικά προβλήματα που της έχουν δημιουργηθεί, για να επιστρέψει στα courts. Πολλοί θεωρούν πάντως, πως η όλη υπόθεση έχει ακόμη πολλά επεισόδια που δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Δείτε πρόσφατες διεθνείς αναφορές:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This