Γιουρόπα Λιγκ: Πλήρωσε τα λάθη του ο Ολυμπιακός, ήττα με 2-0 από τη Λυών

Must Read

Ήταν δεδομένο ότι η Λυών θα πίεζε τον Ολυμπιακό. Οι κακές εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα (μία νίκη σε πέντε αγώνες) «φώναζε» ότι θα έπαιζε τα… ρέστα της για να αναστρέψει το κλίμα με μια ευρωπαϊκή επιτυχία.

Κι ενώ ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντέξει με επιτυχία, αλλά και ηρωικές προσπάθειες των Τζολάκη και Έσε, να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, ήρθε το β’ μέρος να αλλάξει τη θετική εικόνα για τους κατόχους του Κόνφερενς Λιγκ. Λες και τους χτύπησε κάποιο «μαγικό ραβδί», ένα… τίζερ.

Η Λυών κατάφερε σε έξι λεπτά να σημειώσει δύο γκολ και μάλιστα με παίκτες που έπαιζαν στην ίδια θέση. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Τσερκί (65′) έδωσε τη θέση του αμέσως μετά στον Μπενράχμα που στο 75′ στην πρώτου επαφή με την μπάλα «σφράγισε» τη νίκη.

65′: Η Λυών ανοίγει το σκορ με τον Τσερκί




71′: Ο Μπερνράχμα στο 2-0




Το νέο σχήμα του Μεντιλίμπαρ, να παίξει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς δεν μπορεί να πει κανείς ότι ήταν πετυχημένο. Από τη μια δεν κατάφερε να αποτρέψει τη νίκη και από την άλλη στέρησε τη δημιουργία από τους «ερυθρόλευκους» που ήταν απαραίτητη σε ένα ματς που η γαλλική άμυνα δεν φημίζεται για τη σταθερότητα της, έχοντας δεχτεί έντεκα γκολ στη Λιγκ 1.

Παρηγοριά τα παιδιά που έρχονται. Ο Κωστούλας αντικατέστησε τον Γιάρεμτσουκ που κανείς δεν περίμενε στο αρχικό σχήμα και λίγο έλειψε να σκοράρει…




Λυών (Πιέρ Σαζ): Περί, Μέιτλαντ-Νάιλς, Ομάρι, Τσαλέτα-Τσαρ, Ταγλιαφίκο, Μάτιτς (67′ Τέσμαν), Τολισό, Νουαμά (81′ Ντιαβαρά), Τσερκί (67′ Μπερνράχμα), Φοφανά (67′ Ζάχα), Λακαζέτ (74′ Μικαουτάτζε).
Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ρέτσος (83′ Ντόη), Κάρμο, Πιρόλα (67′ Στάμενιτς), Ροντινέι, Τσικίνιο (83′ Βέλντε), Ντάνι Γκαρθία (67′ Γουίλιαν), Εσε, Ορτέγκα, Γιάρεμτσουκ (60′ Κωστούλας), Ελ Κααμπί.




Οι επόμενοι αγώνες του Ολυμπιακού
2η αγωνιστική: 03/10 Ολυμπιακός – Μπράγκα 19:45
3η αγωνιστική: 24/10 Μάλμε – Ολυμπιακός 22:00
4η αγωνιστική: 07/11 Ολυμπιακός – Ρέιντζερς 19:45
5η αγωνιστική: 28/11 Στεάουα Βουκουρεστίου – Ολυμπιακός 22:00
6η αγωνιστική: 12/12 Ολυμπιακός – Τβέντε 19:45
7η αγωνιστική: 23/01 Πόρτο – Ολυμπιακός 19:45
8η αγωνιστική: 30/01 Ολυμπιακός – Καραμπάγκ 22:00

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This