Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο περιθώριο του ματς Ατλέτικο Νασιονάλ – Τζούνιορ στην Κολομβία. Με εξαγριωμένους οπαδούς να διαπληκτίζονται και να βγάζουν μέχρι και μαχαίρια, οδηγώντας την κατάσταση φυσικά σε διακοπή του αγώνα και εκκένωση του γηπέδου!
Μάρτυρες σκηνών βίας έγιναν όσοι βρέθηκαν στο «Atanasio Girardot» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Με την συμπλήρωση του 60ου λεπτού, παρατηρήθηκε ένταση στις κερκίδες από οπαδούς και στην συνέχεια η κατάσταση κλιμακώθηκε με βίαια επεισόδια. Όλα ξεκίνησαν μετά το δεύτερο γκολ της γηπεδούχου ομάδας, με περίπου 300 υποστηρικτές των αντιπάλων να προκαλούν το απόλυτο χάος στις κερκίδες.
Οι οπαδοί της Νασιονάλ απάντησαν, βγάζοντας μαχαίρια, γεγονός το οποίο οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό πάνω από 20 ατόμων. Οι αρχές ενημέρωσαν ότι για να αποφευχθούν τα χειρότερα έπρεπε να απομακρυνθεί ο κόσμος από τις εξέδρες, την ώρα που οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν αρχίσει επίσης τις κοκορομαχίες.
Η κατάσταση ήταν για ώρα εκτός ελέγχου. Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις σταμάτησαν λόγω των δακρυγόνων που έριχνε η αστυνομία και οι ποδοσφαιριστές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, με το άκρως επεισοδιακό παιχνίδι να διακόπτεται οριστικά.
🇨🇴 Horrible scenes from Atanasio Girardot in Medellín. Violance between Atletico Junior fans and Atletico Nacional fans in the middle of the match, which is now suspsnded in the 56th minute. Such a shame. pic.twitter.com/dJUVH1LNYT
— BabaGol (@BabaGol_) September 27, 2024
Más de 30 heridos, en una batalla campal entre los hinchas del Atlético Nacional y el Junior de Barranquilla en Medellín, Colombia. Los disturbios provocaron la suspensión del partido. pic.twitter.com/wR4Gz3CN8G
— Sambonews TV Digital (@STD_ECU) September 27, 2024