Σούπερ Λίγκα: Χρειάστηκε πέναλτι και αλλαγές ο Ολυμπιακός για να νικήσει τον Ατρόμητο (2-0) στο Φάληρο

Must Read

Με επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα προσπάθησε ο Χοσέ Μιντιλίμπερ να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού έπειτα από τρία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη χωρίς νίκη. Έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά από τις ακαδημίες, όπως ο Κωστούλας, ο Μουζακίτης (ντεμποιύτο), ο Αποστολόπουλος, αλλά και έμπειρους, όπως οι Ολιβέιρα και Κοστίνια.

Μόνο που το σχήμα που επίλεξε δεν πήγε καλά. Χρειάστηκε να κραυγαλέο λάθος του Ατρόμητου όταν ο Μπρόνσον, στο 37′, γύρισε άτσαλα την μπάλα στον Χουτεσιώτη, διεκδίκησε την μπάλα ο Βέλντε, οι δύο παίκτες βρέθηκαν στον αέρα και ο διαιτητής Παπαπέτρου στο 37′ έδειξε το σημείο του πέναλτι που επιβεβαίωσε και η ομάδα του VAR.

Ο Ροντινέι που εκτέλεσε το πέναλτι ευστόχησε και έδιωξε μέρος του άγχος από συμπαίκτες και οπαδούς.

Γιατί μέχρι τότε ο Ατρόμητος δεν κλείστηκε στην άμυνα. Το αντίθετο. Διεκδίκησε ότι μπορούσε. Με τον Μπάκου να βγαίνει μπροστά σκόραρε στο 11′, αλλά το γκολ δεν μέτρησε επειδή ήταν σε θέση οφ σάιντ ο σκόρερ. Μόνο που υπήρξαν και άλλες στιγμές που οι φιλοξενούμενοι που είχαν και οπαδούς στο γήπεδο ήταν απειλητικοί.

Όσο περνούσε η ώρα και το ματς έμενε στο εύθραυστο 1-0 ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να φρεσκάρει την ενδεκάδα με τις… παλιοσειρές. Μπήκαν οι  Γουίλιαν, Έσε, Τσικίνιο και κυρίως ελ Κααμπί που έδειξε την κλάση του στη φάση του 75′ όταν από πλάγια θέση άδειασε τον Μπρόρσον και νίκησε τον Χουτεσιώτη διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο 79′ ο Μπρόρσον «πρωταγωνιστής» στις φάσεις και των δύο γκολ που έκριναν το ματς μάρκαρε σκληρά τον Γουίλιαν και τη γλίτωσε με κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας), Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών)
4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
Κίτρινη: 31′ Αποστολόπουλος, 56′ Κωστούλας – 80′ Μπρόρσον
Ολυμπιακός (Χοσέ-Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος (69′ Ορτέγκα) – Στάμενιτς (61′ Έσε), Μουζακίτης – Ροντινέι, Ολιβέιρα (61′ Τσικίνιο), Βέλντε (46′ Γουίλιαν) – Κωστούλας (69′ ελ Κααμπί).
Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσώτης – Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου –Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας (71′ Μίλχορ) – Ουάρντα, Γκονζάλεθ (81′ Καλοσκάμνης), Μπάκου – Φαν Βέερτ (61′ Γιουμπιτάνα).




Έγιναν
Βόλος – Καλλιθέα 1-1
Αστέρας – Λεβαδειακός 1-1
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2

Έρχονται
20:30 ΠΑΟΚ – Άρης
21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Δευτέρα 30/9
20:00 Λαμία – Πανσερραϊκός CS1HD

Η Βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική
Σάββατο 5/10
18:30 Ατρόμητος – Βόλος
19:30 Παναιτωλικός – ΑΕΚ
20:00 Άρης – Λαμία
Κυριακή 6/10
16:00 Πανσερραϊκός – ΟΦΗ
17:00 Καλλιθέα – Αστέρας
19:00 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ
20:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This