Σούπερ Λίγκα: Ο Μανού Γκαρθία έδειξε τον δρόμο, 1-0 ο Άρης τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Must Read

Ο ΠΑΟΚ πέταξε στα σκουπίδια την υπεροχή που είχε στο α’ μέρος, έχασε ευκαιρίες, θεώρησε ότι μπορεί εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη στο γήπεδό του στον αγώνα με τον Άρη, αλλά ο Ισπανός Μανού Γκαρθία είχε διαφορετική άποψη. Δεν ήταν μόνο το γκολ, αλλά και η γενικότερη παρουσία του στον αγώνα. Δικαίως αναδείχτηκε mvp.

Στο 63′ μπήκε στην περιοχή του Κοτάρσκι από τα δεξιά σημάδεψε στην κλειστή γωνία και κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Τώρα οι πρωταθλητές Ελλάδας απέκτησαν συγκάτοικο στους 13 βαθμούς, τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει στο 84′, αλλά η η προσπάθεια του είχε κατάληξη το οριζόντιο δοκάρι. Γενικά την καλή του, αλλά αναποτελεσματική υπεροχή του στο α’ μέρος ακολούθησε κατακόρυφη πτώση στην επανάληψη.

Η νίκη του Άρη είναι σημαντική καθώς έρχεται αμέσως μετά την αντίστοιχη επί του Ολυμπιακού (2-1) στο «Βικελίδης». Ανεβαίνει η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών καθώς βλέπουν να επιστρέφουν και οι τιμωρημένοι ή τραυματίες.

Για τον ΠΑΟΚ ο Άρης μετατρέπεται στον κακό του δαίμονα. Σε 5 ματς ο Δικέφαλος έχει μόλις μια νίκη. Ήταν όμως σημαντική αφού αυτή του έδωσε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Χειρότερα είναι τα πράγματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που συνεχίζει να έχει προβλήματα απέναντι στον Μάντζιο. Σε 13 ματς έχει μόλις 3 νίκες, ο τεχνικός του Άρη, τις διπλές (6), ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα.

Διαιτητής: Χαρμς Όσμερς (Γερμανίας)
Βοηθοί: ΝτομινίκΣαλ, Γιαν, Κλέμενς Γιαν Πέτερσεν Νάιτσελ (Γερμανίας)
4ος: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας)
VAR: Πάτρικ Χανσλμπάουερ (Γερμανίας), AVAR: Ράιντχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
Κίτρινη: 20′ Μιχαηλίδης, 57′ Μπάμπα – 17′ Βέλεθ, 38′ Μανού Γκαρθία, 82′ Κουέστα
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Ότο, Μπακαγιόκο (76′ Οζντόεβ), Σβαμπ (68′ Καμαρά), Κωνσταντέλιας, Τάισον (76′ Ντεσπόντοβ), Ζίβκοβιτς, Τισουντάλι (68′ Τσάλοφ).
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ, Μοντόγια, Μπράμπετς, Βελέθ (45+1 Ρόουζ), Σιφουέντες, Μόντσου, Σίστο (74′ Σαβέριο), Μανού Γκαρθία (81′ Νταρίντα), Ντιαντί (74′ Σουλεϊμάνοβ), Μορόν (81′ Ζαμόρα).

Έγιναν
Βόλος – Καλλιθέα 1-1
Αστέρας – Λεβαδειακός 1-1
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2
Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0

Έρχονται
21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Δευτέρα 30/9
20:00 Λαμία – Πανσερραϊκός CS1HD

Η Βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική
Σάββατο 5/10
18:30 Ατρόμητος – Βόλος
19:30 Παναιτωλικός – ΑΕΚ
20:00 Άρης – Λαμία
Κυριακή 6/10
16:00 Πανσερραϊκός – ΟΦΗ
17:00 Καλλιθέα – Αστέρας
19:00 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ
20:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This