Γ. Αναστασίου στη «Δίκη»: «Ο Κωνσταντέλιας πρέπει να βελτιώσει τα νούμερά του»

Must Read

Ο Γιάννης Αναστασίου φιλοξενήθηκε στην «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» και ανέλυσε το ντέρμπι της Τούμπας και της OPAP ARENA, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο έμπειρος προπονητής χαρακτήρισε την εικόνα των «πρασίνων» δυσλειτουργική και υπογράμμισε ότι αν ο Άρης θέλει να μπει σφήνα στην 4άδα θα πρέπει να έχει διάρκεια και συνέπεια στις εμφανίσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι της Τούμπας:

«Στο πρώτο 15άλεπτο ο Άρης πατούσε καλύτερα αλλά από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος φαινόταν ότι όποιος σκοράρει θα έχει το πλεονέκτημα για να πάρει τη νίκη. Ο Μανού πετυχαίνει ένα ωραίο γκολ, αλλά δεν γίνεται ένας τερματοφύλακας τέτοιου επιπέδου να δέχεται γκολ από εκείνη την γωνία».

Για τη δυστοκία του Κωνσταντέλια στα τελευταία ματς:

«Πλέον, στο ποδόσφαιρο όλοι κοιτούν τα νούμερα. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αλλά στα δύο παιχνίδια με Γαλατάσαραϊ και Άρη έχασε πολλές ευκαιρίες κι αν θέλει να πάει στο υψηλότερο επίπεδο θα πρέπει να βελτιώσει τα νούμερά του».

Για το αν ο Άρης μπορεί να μπει στην 4άδα:

«Ο Άρης πρέπει να έχει διάρκεια γιατί βλέπουμε ότι με τους μεγάλους μπορεί, αλλά με τους μικρομεσαίους πετάει βαθμούς».

Για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και ο προβληματικός Παναθηναϊκός:

«Βάση εικόνας η νίκη της ΑΕΚ ήταν δίκαιη. Ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά δεν έκανε τίποτα. Δεν είχε πλάνο στο παιχνίδι του. Προσπαθούσε μόνος του ο Ιωαννίδης. Κοιτάζοντας από το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό είναι δυσλειτουργικός. Δεν έχει κάποια κατεύθυνση και εξαρτάται από τις ατομικές ικανότητες του Ιωαννίδη και του Τετέ. Αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει αποτέλεσμα και με τον Ολυμπιακό θα δει τη διαφορά από την κορυφή να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα. Είναι ανησυχητικό ότι ο Παναθηναϊκός εδώ και τρεις μήνες δεν πείθει με την αγωνιστική του εικόνα. Δεν σε ενθαρρύνει καθόλου η εικόνα του. Δεν έχει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Δεν έχει ταυτότητα στο γήπεδο. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν απείλησε σχεδόν καθόλου και δεν πήρε τίποτα από τα μπακ και τα χαφ του. Οι πρώτες έξι αγωνιστικές δεν σου δείχνουν ότι κάτι καλό έρχεται στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η ΑΕΚ προσπαθεί να εκμετελλευτεί τα δυνατά στοιχεία του Πιερό και την ικανότητά του στο κουτί. Παράλληλα, η Ένωση έχει ορμή όταν παίζει στο σπίτι της και ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια.

Η ΑΕΚ παρά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν έχει βρει ακόμα σταθερότητα στην απόδοσή της και το θέμα είναι κατά πόσο θα έχει διάρκεια. Όταν θα επιστρέψει ο Γκαρσία, πρέπει να δουν στην ομάδα πως θα προσαρμόσουν και τον Γκαρσία και τον Πιερό στο παιχνίδι τους».

Για την αντίδραση του Ολυμπιακού μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι μπήκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού που πέρυσι αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης.

Ούτε ο Ολυμπιακός δεν πείθει μέχρι στιγμής με την εικόνα του. Δεν έχει συνέπεια και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι κομβικό και για τους δύο.

Με την αλλαγή ιδιοκτησίας και τις επενδύσεις που γίνονται θέλει να αφήσει το στίγμα του στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This