Τσάμπιονς Λιγκ: Με δύο μεγάλες εκπλήξεις άρχισε η 2η αγωνιστική

Πήρε βαθμό στην Στουτγάρδη η Σπάρτα Πράγας (1-1), θρίαμβος της Μπρεστ (4-0) στο Σάλτσμπουργκ

Must Read

Ζητούνται φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από τους πρώτους κιόλας αγώνας της 2ης αγωνιστικής τα αουτσάιντερ φώναξαν «παρών». Η Σπάρτα Πράγας απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην Στουτγάρδη, ενώ η Μπρεστ πέρασε με το ονειρικό 4-0 από την έδρα της Σάλτσμπουργκ!

Στην Στουτγάρδη η ομώνυμη ομάδα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ μόλις στο 7′ με τον Μιγιότ. Οι Τσέχοι ισοφάρισαν στο 32′ με τον Καϊρίνεν. Οι Γερμανοί αναζήτησαν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, αλλά παρά την συντριπτική υπεροχή τους (20/9 τα σουτ, 10/2 στην εστία, 10/0 τα κόρνερ) δεν τα κατάφεραν.

Οι Τσέχοι έχουν πλέον 4 βαθμούς, οι Γερμανοί κανένα…

Στουτγάρδη: Νίμπελ, Στένζελ (62′ Τσέις), Ρουόλ, Σαμπό, Μίτελσταντ, Καραθόρ (76′ Τουρέ), Στίλερ, Μιλότ, Ουντάβ, Λιούινγκ (84′ Ρίντερ), Ντεμίροβιτς (62′ Φίριχ).

Σπάρτα Πράγας: Βίνταλ, Ζελενί, Πανάκ, Βιτίκ, Ρίνες, Καϊρίνεν, Λάτσι (70′ Σάντιλεκ), Πρεσιάντο, Χαρασλίν (81′ Κρασνίτσι), Ραχμάνι (70′ Ολατούντζι), Μπιρμάντσεβιτς.




Στην  Αυστρία η γηπεδούχος Σάλτσμπουργκ μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά ο Μπρεστ με εκπληκτική εμφάνιση στο β’ μέρος έφθασε στο εντυπωσιακό 4-0 με δύο γκολ του Σιμά (24′, 70′) και από ένα των Καμαρά (66′) και Λάζε (70′).

Οι Αυστριακοί σε δύο αγώνες έχουν δεχτεί 7 γκολ (είχαν ηττηθεί 3-0 στην Πράγμα από την Σπάρτα στην πρεμιέρα), ενώ η Μπρεστ έχουν το απόλυτο (2 στα 2) αφού στην πρεμιέρα είχε νικήσει 2-1 την Στούρμ Γκρατς!

Σάλτσμπουργκ: Μπλάσβιτς, Μοργκάλα, Πιατκόφσκι, Μπαϊντού, Ντέντιτς, Μπίντστρουπ (60′ Νενέ), Γκουρνά, Ντουάθ, Κλαρκ (60′ Καπάλντο), Νταγκίμ, Κονατέ, Γκλουκ.
Μπρεστ: Μπιζό, Αϊνταρά, Λε Καρντινάλ, Κουλιμπαλί, Λαλά, Μαγκνέτι, Φερνάντες (70′ Μαρτέν), Καμαρά (75′ Ντουμπιά), Σιμά (70′ Λάζε), Αγιορκέ, Ντελ Καστίγιο (70′ Μπαλντέ).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This