Κόνφερενς Λιγκ: Από γκέλα σε γκέλα ο Παναθηναϊκός, 1-1 με την Μπόρατς στη Βοσνία

Must Read

Ο Ντιέγκο Αλόνσο παράταξε τον Παναθηναϊκό με επτά αλλαγές, προφανώς λόγω του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Ουσιαστικά άφησε όλους τους ποιοτικούς του παίκτες στον πάγκο και… θυμήθηκε τον Σπόραρ για τη θέση του σέντερ φορ. Δύο φορές βρέθηκε κοντά στο γκολ, στο 12′ τον σταμάτησε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, στο 62′ έστειλε την μπάλα άουτ.

Αποτέλεσμα η εναλλακτική ενδεκάδα που παρουσίασε βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 11′, αλλά σχεδόν αμέσως μετά δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το ματς.

Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά παράλληλα εμφάνισαν και τις γνωστές αμυντικές τους αδυναμίες. Σε μια από αυτές ο Ντεσπόντοβιτς νίκησε στον αέρα όλους τους αντίπαλους αμυντικούς και ισοφάρισε σε 1-1.

Από εκεί κι ύστερα και με τη βροχή να δυναμώνει ο Αλόνσκο προσπάθησε να αλλάξει την επερχόμενη καταστροφή. Έριξε όλα τα δυνατά όπλα που είχε στον πάγκο (Ιωαννίδης, Αράο, Τετέ, Ουναχί, Μαντσίνι) για να φθάσει στη νίκη. Ήταν όμως αργά.Από τα τέλη του α’ μέρους φαινόταν ότι για ένα ακόμα ματς ο Παναθηναϊκός έπαιζε με τη φωτιά. Το 1-0 σε καμμιά περίπτωση δεν ήταν σκορ ασφαλείας. Κι όπου… φτωχός, σε επιτυχίες, κι η μοίρα του. Ο Τετέ είχε δοκάρι στο 72′, ο Ιωαννίδης έχασε δύο ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του 90+1′.

Το ματς ολοκληρώθηκε, πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού σοκαρίστηκαν βλέποντας τους υπεύθυνους της ομάδας να διαμαρτύρονται για τα λίγα λεπτά καθυστερήσεων που δόθηκαν. Κι όλα αυτά σε ένα ματς που η Μπόρατς, η γηπεδούχος ομάδα, είχε οργανώσει πάρτι για την πρώτη της συμμετοχή σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

11′: Ο Μπακασέτας στο 1-0




50′: Η ισοφάριση με τον Ντεσπόντοβιτς




Διαιτητής: Έλτσιν Μασίγεφ (Αζερμπαϊτζάν)
Βοηθοί: Ελσχάντ Αμπντουλαγέφ, Παρβίν Ταλίμποφ (Αζερμπαϊτζάν)
4ος: Φαρίντ Χαλίγεφ (Αζερμπαϊτζάν)
VAR: Μπενουά Μιγιό (Γαλλία), AVAR: Ινγκιλάμπ Μαμάντοφ (Αζερμπαϊτζάν).
Κίτρινη: 47′ Σκόρουπ, 55′ Ερέρα, 83′ Κουλάσιν – 64′ Σένκεφελντ, 72′ Μακσίμοβιτς, 8’Ίνγκασον
Μπόρατς (Μλάντεν Ζίζοβιτς): Σισκόφσκι, Βούκσεβιτς (67′ Κρστς), Μέιερς, Καρολίνα, Ερέρα, Σκόρουπ (67′ Νικόλοφ), Όγκρινετς, Κουλάσιν, Σάβιτς, Σρέτσκοβιτς, Ντεσπότοβιτς(88′ Μάρτετσικ).
Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Ίνγκασον, Κώτσιρας, Μακσίμοβιτς (78′ Αράο), Τσέριν (65′ Τετέ), Μπακασέτας (78′ Μαντσίνι), Τζούρισιτς, Πελίστρι (65′ Ουναχί), Σπόραρ (69′ Ιωαννίδης).




Οι επόμενοι αγώνες του Παναθηναϊκού στο Κόνφερενς Λιγκ
24/10: Παναθηναϊκός – Τσέλσι
7/11: Τζουργκάρντεν – Παναθηναϊκός
28/11: Παναθηναϊκός – Ελσίνκι
12/12: Δε Νιού Σεντς – Παναθηναϊκός
19/12: Παναθηναϊκός – Ντινάμο Μινσκ

Τι ισχύει…
Στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ οι 36 ομάδες σχηματίζουν έναν ενιαίο όμιλο και δίνουν 6 ματς (από 3 εντός και εκτός) με διαφορετικούς αντιπάλους, έναν από κάθε γκρουπ δυναμικότητας (1-6, 7-12, 13-18, 19-24, 25-30, 31-36). Οι πρώτες 8 ομάδες περνούν στους «16», όσες τερματίσουν από την 9η θέση έως την 24η θα σχηματίσουν 8 ζευγάρια στα οποία έπειτα από διπλά ματς θα προκύψουν ισάριθμοι νικητές που θα περάσουν στους «16». Στη συνέχεια θα διεξαχθούν διπλά ματς μέχρι και τα ημιτελικά, μονός ο τελικός (28 Μαΐου, Βρότσλαβ).
Κριτήρια ισοβαθμίας
*Καλύτερη διαφορά τερμάτων
*Καλύτερη επίθεση
*Καλύτερη επίθεση εκτός
*Περισσότερες νίκες
*Περισσότερες νίκες εκτός
*Περισσότεροι βαθμοί συλλογικά από τους αντιπάλους
*Καλύτερη διαφορά τερμάτων συλλογικά από τους αντιπάλους
*Καλύτερη επίθεση συλλογικά από τους αντιπάλους
*Λιγότεροι βαθμοί ποινής
*Καλύτερος ευρωπαϊκός συντελεστής.
Τα χρηματικά έπαθλα
Η παρουσία στον όμιλο εξασφαλίζει 3,17 εκατ. ευρώ, η νίκη προσφέρει 400.000 ευρώ και η ισοπαλία 133.000. Θα μοιραστούν και 666 «μετοχές» με αξία μονάδας τις 28.000 ευρώ. Ο 1ος θα πάρει 36 μετοχές, ο 2ος 35, ο 3ος 34 κ.ο.κ. Ο 36ος παίρνει μία μετοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This