Γιουρόπα Λιγκ: Ο ΠΑΟΚ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης – Ήττα στην Τούμπα από τη Στεάουα των 10 παικτών!

Must Read

Ιδανικός αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα έδωσε συνέχεια στις προβληματικές του εμφανίσεις μετά το 1-1 με την Στεάουα στην Τούμπα. Απλά οι Ρουμάνοι δεν είναι σε καμμιά περίπτωση ούτε Γαλατάσαραϊ, ούτε καν Άρης, για να αναφερθούμε στις δύο τελευταίες ομάδες που νίκησαν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κι ακόμα χειρότερα από το 55′ έπαιζε με δέκα παίκτες μετά από μια χαζή αποβολή (ο Ολάρου νόμισε ότι ο διαιτητής είχε σφυρίξει κι έπιασε την μπάλα με το χέρι ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα!), αλλά με εξαίρεση το δοκάρι του Μιχαηλίδη στο 90+7′ δεν αισθάνθηκε την πίεση από τον Δικέφαλο.

Οι αλλαγές του Λουτσέσκου δεν κατάφεραν να δώσουν κάτι σε μια ομάδα που… φώναζε ότι είχε πρόβλημα στη διαχείριση του αγώνα. Το γκολ του Μπιρλιγκέα στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ μέρους πρέπει να διδάσκεται στις σχολές ποδοσφαίρου ως παράδειγμα κακής αμυντικής λειτουργίας.  Μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ήταν ακίνδυνος επιθετικά.

Η κακή εμφάνιση έφερε και τις πρώτες αποδοκιμασίες. Ο Δικέφαλος ξεκινά τους αγώνες τους στη διοργάνωση με δύο ήττες και πολλά ερωτηματικά για το μέλλον.

45+8′: Ο Μπιρλιγκέα «παγώνει» την Τούμπα




Διαιτητής: Σάσα Στέγκερμαν (Γερμανία)
Βοηθοί: Μάρκο Αρχμίλερ, Κριστόφ Γκουνς (Γερμανία)
4ος: Μάρτιν Πέτερσεν
VAR: Πασκάλ Μίλερ (Γερμανία), AVAR: Κάτριν Ραφάλσκι (Γερμανία).
Κόκκινη: 55′ Ολάρου (2η κίτρινη)
Κίτρινη: 3′ Καμαρά, 6΄ Σβαμπ, 45+2′ Σάστρε – 16′ Τανάσε, 43′ Ποπέσκου, 45+4 Ολάρου, 71′ Μπιρλιγκέα, 86′ Ταρνοβάνου
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε (69′ Ζίβκοβιτς), Καμαρά (69′ Μπάκαγιόκο), Οζντόεφ (73′ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ (83′ Σορετίρε), Τσάλοβ (69΄Τισουντάλι).
Στεάουα Βουκουρεστίου (Ηλίας Χαραλάμπους): Ταρνοβάνου, Κρέτσου, Νταουά, Ποπέσκου, Ραντόνοβιτς, Λισάνδρου (45+6′ Εντούμου), Σουτ, Μπαλούτσα (46′ Νικουλέσκου), Ολάρου, Τανάσε (64′ Ο. Ποπέσκου), Μπιρλιγκέα (78΄Άλχασον).




Τα επόμενα ματς του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ
24/10: ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν
7/11 Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – ΠΑΟΚ
26/11: Ρίγα – ΠΑΟΚ
12/12: ΠΑΟΚ – Φερεντσβάρος
23/1/25: ΠΑΟΚ – Σλάβια Πράγας
30/1/25: Σοσιεδάδ – ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This