Δανός πρώην παίκτης του Πανιωνίου στη φυλακή για κλοπή σε σούπερ μάρκετ

Μπλεξίματα

Must Read

Ο Νίκι Μπίλε Νίλσεν, ο Δανός επιθετικός που φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου το 2018, βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για ένα ακόμη περιστατικό, αυτή την φορά για κλοπή σε σούπερ μάρκετ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βιγιαρεάλ συνελήφθη στην πατρίδα του, κατηγορούμενος για κλοπή τροφίμων, αξίας… μόλις 20 ευρώ και απειλές εναντίον υπαλλήλων του καταστήματος. «Θα σου σπάσω το σαγόνι και θα πρέπει να τρως γιαούρτι για έξι εβδομάδες» φέρεται να ήταν λόγια του προς τον υπάλληλο του μαγαζιού. Με τον Σκανδιναβό παλαίμαχο άσο τελικά να συλλαμβάνεται από την αστυνομία.

Η είδηση δεν προκάλεσε έκπληξη, καθώς ο Νίλσεν έχει πολλά μπεξίματα με τον νόμο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Δανός εμπλέκεται σε νομικά ζητήματα, καθώς έχει καταδικαστεί και στο παρελθόν για επιθέσεις σε σύντροφό του και σε αστυνομικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This