Σούπερ Λίγκα: Βρήκε τις λύσεις στο τέλος ο ΠΑΟΚ, νίκησε (2-0) και πέρασε πρώτος στη βαθμολογία

Must Read

Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τη νίκη στη Βοιωτία περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Κάτι οι άσχημες τελευταίες εμφανίσεις, κάτι η γκέλα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο που του έδινε τη δυνατότητα να επιστρέψει στην κορυφή ήταν κίνητρο σημαντικό.

Μόνο που οι «πράσινοι» της Βοιωτίας ήταν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους. Δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 69′ με το πέναλτι που κέρδισαν όταν ο Γκόμνεζ σταμάτησε αντικανονικά τον Γιαννιώτα. Ο Μπάλτσι που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Χρειάστηκε η επιστράτευση του Βιεϊρίνια για να πάρει τέλος η αφλογιστία των επιθετικών. Είχε περάσει στο 46′ και στο 86′ σέντραρε στον επερχόμενο Καμαρά που νίκησε στον αέρα τους αντιπάλους του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Λύτρωση για τον ΠΑΟΚ που πέταξε στα σκουπίδια ένα ολόκληρο ημίχρονο και στη συνέχεια…. έτρεχε και δεν έφθανε.

Η αγωνία πήρε οριστικά τέλος στις καθυστερήσεις. Στο 90+2′ ο Λιάγκας σταμάτησε την μπάλα με το χέρι σε σέντρα του Κωνσταντέλια και ο Σβαμπ που ανέλαβε να το εκτελέσει διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ του Δικεφάλου.

Τώρα με τη διακοπή ο ΠΑΟΚ… αγοράζει χρόνο και ηρεμία. Είναι πρώτος στη βαθμολογία, μπορεί να μην έπαιξε καλά, αλλά μπορεί να επικαλεστεί και τα προβλήματα των αντιπάλων του.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
4ος: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Κίτρινη: 32′ Μπάλτσι, 72′ Γιαννιώτας, 79′ Κωστή, 88′ Παπαδόπουλος, 90+2′ Λιάγκας – 29′ Ότο, 41′ Γκόμεζ, 63′ Λόβρεν, 68′ Σβαμπ
Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Λιάγκας, Μεχία (64′ Πλέγας), Παπαδόπουλος, Τσόκαϊ (89′ Κάσσος), Μορέιρα, Ρόμο (89′ Όζμπο), Ζίνι (53′ Γιαννιώτας), Πεντρόζο (64΄Κωστή), Μπάλτσι, Τσάπρας
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (46′ Βεϊρίνια), Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Μπακαγιόκο (59′ Καμαρά), Σβαμπ, Μουργκ (72′ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (72′ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (59′ Τάισον), Τισουντάλι

Έγιναν
Ατρόμητος – Βόλος 1-2
Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-0
Άρης – Λαμία 2-0
Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-3
Καλλιθέα – Αστέρας 2-3
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική
Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω εθνικών ομάδων. Επαναρχίζει στις 19 Οκτωβρίου. Μια μέρα αργότερα (20/10) υπάρχει ντέρμπι Δικεφάλων στην Opap Arena.
Σάββατο 19/10
17:00 Βόλος – Πανσερραϊκός
20:00 Ατρόμητος – Παναιτωλικός
20:30 Λαμία – Αστέρας
Κυριακή 20/10
16:00 Ολυμπιακός – Λεβαδειακός
18:00 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός
20:00 Άρης – Καλλιθέα
20:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This