«Ο Ριμπάλτα είναι ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΚ»

Σημαντική συμφωνία

Must Read

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα ανέφερε πως ΑΕΚ και Ριμπάλτα έδωσαν τα χέρια και ο Καταλανός είναι ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο Σκίρα σε tweet το οποίο αναφέρει ως αποκλειστικό, επισημαίνει ότι «υπάρχει συμφωνία, ο Χαβιέρ Ριμπάλτα θα είναι ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΚ».

Ο 44χρονος Ισπανός παράγοντας έχει μεγάλη εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όντας σκάουτερ σε Τορίνιο και Μίλαν, επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ των Νοβάρα, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και αθλητικός διευθυντής στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ποιος είναι, όμως, ο Ιβηρας που φέρνει η ΑΕΚ; Πρόκειται, αναμφισβήτητα, για έναν ποδοσφαιρικό παράγοντα με βαρύ βιογραφικό, σπουδαίες «νακαλύψεις και τεράστια deals.

Στην καριέρα του δεν έχει εργαστεί ποτέ στην πατρίδα του. Έχει δουλέψει σε Ιταλία, Αγγλία, Ρωσία και Γαλλία. Ξεκίνησε ως σκάουτερ σε Μίλαν και Τορίνο.

Πηγή: sdna

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This