Αδιανόητο! ΣΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Βρέθηκε νεκρός ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Θλίψη και μόνο στο άκουσμα της είδησης

Must Read

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ, παίκτης του Παναθηναϊκού, διεθνής μάλιστα με την Εθνική Ελλάδος, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, πιθανότατα από πνιγμό! Aν και τα αίτια θανάτου του είναι αυτή την στιγμή αδιευκρίνιστα. Ήδη, έσπευσαν άνθρωποι των «πρασίνων» στην οικία που διέμενε ο αθλητής, προκειμένου να ενημερωθούν λεπτομερώς. Άπαντες είναι συντετριμμένοι και με δυσκολία μπορεί να μιλήσει κάποιος!

H «πράσινη» ΠΑΕ έβαλε «μαύρο» στους λογαριασμούς της στα social media.

Οι πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο αδιανόητο συμβάν είναι ακόμα συγκεχυμένες, ενώ είναι προφανές πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι ανάστατοι και βρίσκονται σε κατάσταση πανικού μετά από αυτή την δραματική εξέλιξη. Άπαντες περιμένουν τα νεότερα στοιχεία σχετικά με την τραγική είδηση που σκορπά θλίψη!

Ο 31χρονος δεξιός μπακ, που έπαιξε μάλιστα στο προχθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ήρθε φέτος στον Παναθηναϊκό, μετά από αρκετά χρόνια θητείας στην Αγγλία, την χώρα που γεννήθηκε, έχοντας βέβαια ελληνικές ρίζες. Η μοίρα δυστυχώς έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι της σε έναν νέο άνθρωπο και αθλητή!

Τις τελευταίες ώρες τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού τους, χωρίς η επικοινωνία να καταστεί δυνατή. Ακολούθως, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρέθηκε στο σημείο και εντόπισε την σορό του ποδοσφαιριστή, που δεν βρισκόταν στις κλήσεις της Εθνικής για το παιχνίδι με την Αγγλία. Το ΕΚΑΒ να σημειωθεί, που έσπευσε στο σημείο, αρνήθηκε να παραλάβει την σορό, καθώς περίμενε την Ασφάλεια, ώστε να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί. Στο σημείο βρέθηκε και μπυκάλι αλκοόλ.

«Μαύρη» ειναι πλέον η φωτογραφία της Εθνικής στα social media ως ένδειξη πένθους για τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα, μάλιστα με ενημέρωση οι παίκτες της Εθνικής θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τους Άγγλους φορώντας μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν την μνήμη του ομογενή άσου. Παράλληλα, την Κυριακή, στην εντός έδρας αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» με την Iρλανδία θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση μετά τον ξαφνικό χαμό του Μπάλντοκ εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα.

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια. Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League. Ήταν εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική μας ομάδα.

Υπήρξε μεταξύ πολλών και ανάρτηση από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πού το βρίσκετε το “αδιανόητο”;;; Σαν τα κοτόπουλα πεθαίνουν δύο χρόνια τώρα τόσοι αθλητές…. Και πόσοι άλλοι με εγκεφαλικά, ανακοπές, εμφράγματα…. Χώρια τους καρκίνους “τούρμπο”….
    Είναι πολλές οι δόσεις Άρη…. Και δεν είναι αδιανόητο…. Είναι αναμενόμενο….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This