ΚΟΕ: Πήρε σκούπα η κολυμβητική Ομοσπονδία – Παρελθόν η Καμμένου και άλλοι προπονητές

Αλλαγή σελίδας

Must Read

Η Αλεξία Καμμένου αποτελεί επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Πόλο Γυναικών όπως ανακοίνωσε η ΚΟΕ. Νέα πρόσωπα και στις ομάδες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και Καταδύσεων!

Αλλαγή σελίδας και τυπικά λοιπόν στην Εθνική Πόλο Γυναικών. Όπως διαφαινόταν, η Αλεξία Καμμένου αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της γαλανόλευκης έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια στο τιμόνι. Η είδηση επιβεβαιώθηκε την Τρίτη το βράδυ από την ΚΟΕ, η οποία έκανε γνωστές τις αποφάσεις που ελήφθηκαν στο Δ.Σ. που έλαβε χώρα.

Στην αναφορά του ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος ευχαρίστησε θερμά τόσο την Αλεξία Καμμένου όσο και τον Αναστάσιο Πυρπυρή για τα όσα πρόσφεραν με αποκορύφωμα την επιστροφή της γαλανόλευκης έπειτα από 16 χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την ίδια ώρα, η Κινέζα Μενγκ Τσεν είναι η νέα ομοσπονδιακή προπονήτρια της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης αντικαθιστώντας την Αναστασία Γκούτσεβα ενώ ο Μεξικανός Ντάνιελ Ίσλας θα διαδεχθεί τον Πέτρο Φυρίγο στις Καταδύσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

«Η Κινέζα Μενγκ Τσεν είναι η νέα ομοσπονδιακή προπονήτρια της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και ο Μεξικανός Ντάνιελ Ίσλας, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός των Καταδύσεων.

Η πρόσληψή τους εγκρίθηκε κατά το σημερινό (Τρίτη, 15/10) διοικητικό συμβούλιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Αντίστοιχα, διαδέχονται την Αναστασία Γκούτσεβα και τον Πέτρο Φυρίγο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η συνεργασία.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΚΟΕ ευχαρίστησε θερμά τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς για τη συνεργασία και την προσφορά τους τα χρόνια που ήταν στη κεφαλή της προπονητικής πυραμίδας της ομοσπονδίας, καθώς συνέβαλαν καθοριστικά στις επιτυχίες και τις διακρίσεις των ομάδων και των αθλητών μας στις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη, με τις γνώσεις, την εργατικότητά και την προσήλωσή τους στο στόχο τους…

Η Μενγκ Τσεν έχει γεννηθεί στη Κίνα και διαμένει στον Καναδά.

Προπονήτρια υψηλού επιπέδου, έχει οδηγήσει τους αθλητές της στις μεγαλύτερες διοργανώσεις για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ έχει συμμετάσχει σε δυο Ολυμπιακούς Αγώνες και από το 2021-24 βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας.

Ο 32 χρονος Ντάνιελ Ίσλας έχει λάβει μέρος ως αθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012, και σε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα και εργάζεται από το 2020, ως προπονητής.

Επίσης στο σημερινό Δ.Σ. της ΚΟΕ, ελήφθησαν και οι παρακάτω αποφάσεις:

– Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, Αλεξία Καμμένου και Αναστάσιο Πυρπυρή. Στην αναφορά του ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος τους ευχαρίστησε θερμά για τα όσα πρόσφεραν τα τρία χρόνια που οδήγησαν την Εθνική μας ομάδα στις κορυφαίες θέσεις της Ευρώπης, στο βάθρο κορυφαίων διοργανώσεων και στην ελίτ του κόσμου. Αποκορύφωμα η «επιστροφή» μετά από 16 χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η παρουσία στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της υδρογείου.

-Εγκρίθηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός της ΚΟΕ, που είναι κατά πολύ μειωμένος σε σχέση με την περυσινή περίοδο. Για το έτος 2025 είναι 7.077.682, 40 ευρώ ενώ για το 2024 ήταν 7.992.000 ευρώ.

-Ορίσθηκε η νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας Υδατοσφαίρισης που απαρτίζεται από τους κ.κ.Σκαλοχωρίτη, Τσαρουχά, Δαμιανάκη.

-Παρουσιάσθηκε επίσης το νέο σύστημα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Υδατοσφαίρισης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This