Nations League: Δύο ματς της Εθνικής Ελλάδος μεταξύ αυτών με την μεγαλύτερη προσέλευση κοινού

Δείτε το ΤΟΡ 10

Must Read

Ένα εξαήμερο γεμάτο με παιχνίδια του Nations League πέρασε, με τον κόσμο όπως αποδεικνύεται, να στηρίζει με θέρμη αυτό το εγχείρημα της UEFA που είναι στο προσκήνιο τελευταία χρόνια και να πηγαίνει μαζικά στο γήπεδο.

Αυτό φαίνεται και από τις προσελεύσεις στα ματς, αφού τα νούμερα είναι αρκετά υψηλά. Μεταξύ των δέκα υψηλότερων προσελεύσεων σε αυτό το διάστημα, ήταν και οι δύο αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Ασφαλώς, στο Νο 1 της λίστας βρίσκεται το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, με 79.012 οπαδούς να βρίσκονται στην ιστορική έδρα στο Λονδίνο. Ανάμεσά τους και περισσότεροι από 3 χιλ. Έλληνες!

Εντός δεκάδας όμως ή αλλιώς ΤΟΡ 10 βρίσκεται και το sold-out στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία, όπου 30.253 άνθρωποι έδωσαν το παρών και έσπρωξαν τη γαλανόλευκη ομάδα σε ακόμη μία νίκη στον όμιλό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This