Χουάνγκ: Οι Αρχές πρότειναν τετραετή φυλάκιση για τον Κορεάτη πρώην άσο του Ολυμπιακού

Δείτε τον λόγο

Must Read

Σάλος! Μπλεξίματα και μάλιστα πολύ σοβαρά για τον Ουί-Τζο Χουάνγκ. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού φέρεται να μαγνητοσκόπησε ερωτικές συνευρέσεις του με δύο γυναίκες χωρίς τα συγκατάθεσή τους και πλέον ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα για τον Ασιάτη φορ.

Η εισαγγελία έχει προτείνει την φυλάκιση του Νοτιοκορεάτη διεθνή επιθετικού (που έχει παίξει μεταξύ άλλων και στην Αγγλία), για την επόμενη τετραετία, κάτι που αφορά την παράνομη βιντεοσκόπηση των σεξουαλικών επαφών του με τις δύο γυναίκες από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο του 2022. Σκάνδαλο!

Τα επίμαχα βίντεο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας προ μηνών, με την κουνιάδα του να τα διαρρέει. «Δεν θα κάνω τίποτα κακό στο μέλλον και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ ως ποδοσφαιριστής», είπε ο Χουάνγκ στο δικαστήριο της Σεούλ, ενώ τόνισε πως λυπάται βαθιά για τα όσα προκάλεσε με αυτή την ενέργειά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This