Κώστας Μανωλάς: Επιστροφή στις ρίζες και στην αγαπημένη του Νάξο!

Στο νησί του

Must Read

«Βόμβα» στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο έριξε ο Πανναξιακός, με την ομάδα της Νάξου να ανακοινώνει την απόκτηση του πρώην διεθνούς μπακ αλλά και δικού της παιδιού, του Κώστα Μανωλά!

«Μπαμ» από το… πουθενά από τον Πανναξιακό, καθώς η ομάδα της Νάξου ανακοίνωσε το ντιλ. Ο Έλληνας στόπερ παρέμενε χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Σαλερνιτάνα και τον τελευταίο καιρού προπονούνταν με την ομάδα του Πανναξιακού. Ετσι, o 33χρονος στόπερ αποφάσισε να επιστρέψει και επίσημα στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του για την σεζόν 2024-2025, πιθανόν και για το φινάλε καριέρας.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουν την έλευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα.

Ο παίκτης που φόρεσε την φανέλα της Α.Ε.Κ, του Ολυμπιακού, της Roma, της Napoli, o παίκτης που τίμησε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Ανδρών, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που έχει θαυμάσει η Ευρώπη, ο Ναξιώτης που έχει επιλέξει τον τόπο καταγωγής του για κατοικία της οικογένειάς του, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα .

Κώστα, καλώς όρισες! Η συνέχεια στα γήπεδα!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This