Βιασμός στη Σουηδία από Εμπαμπέ: «Συναινετική» σεξουαλική πράξη και υποστηρικτικά μηνύματα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ

Must Read

Η εφημερίδα «Le Parisien» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «RMC Sport» αποκαλύπτουν νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σουηδίας, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο διεθνής άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαμπέ. Μια υπόθεση που διερευνά η αστυνομία της Σουηδίας.

  • γράφει η Μαρία Δεναξά

Μετά την αρχική γραμμή υπεράσπισης της δικηγόρου του διάσημου ποδοσφαιριστή, στα μέσα ενημέρωσης, η εφημερίδα «Le Parisien» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «RMC Sport» αποκάλυψαν σήμερα ότι ο Εμπαμπε είχε συναινετική ερωτική επαφή με νεαρή γυναίκα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σουηδία, παρόλο που ο παίκτης αποτελεί αντικείμενο έρευνας για βιασμό σύμφωνα με τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τη Le Parisien, ο Εμπαμπέ συνευρέθηκε ερωτικά με μια νεαρή γυναίκα μετά από ένα πάρτι στις 10 Οκτωβρίου στο κλαμπ V, ένα σικ νυχτερινό κέντρο στο κέντρο της Στοκχόλμης. Οι περισσότερες από τις γυναίκες που βρίσκονταν στο κλαμπ μαζί με τον διεθνή παίκτη και την παρέα του είχαν προσκληθεί από έναν θυρωρό πολυτελείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η σεξουαλική πράξη έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Bank Hotel, όχι μακριά από το νυχτερινό κέντρο, όπου διέμενε ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και ορισμένοι γνωστοί του.




«Η σχέση αυτή ήταν ξεκάθαρη, στο μυαλό του Γάλλου, σαν σχέση μιας βραδιάς», γράφει η «Le Parisien» βασιζόμενη σε γραπτά μηνύματα που έλαβε ο Κίλιαν Εμπαμπέ, την επομένη μέρα στις 11 Οκτωβρίου. Τα μηνύματα λέγεται ότι έχουν«πολύ θετικό τόνο» και «αφηγούνται την ιστορία μιας ευτυχισμένης συνάντησης και μιας συναινετικής σχέσης». Το RMC Sport έχει τις ίδιες πληροφορίες, επιβεβαιώνοντας μια συναινετική σεξουαλική σχέση μεταξύ του παίκτη και της νεαρής γυναίκας. Το μέσο ενημέρωσης επισημαίνει την ύπαρξη «γραπτών μηνυμάτων » στο τηλέφωνο του Κίλιαν Εμπαμπέ, αφού η νεαρή γυναίκα είχε φύγει από το ξενοδοχείο και επομένως η σεξουαλική πράξη είχε λάβει χώρα. Αυτές οι ανταλλαγές μηνυμάτων «φέρονται να ήταν θετικές και για τα δύο μέρη», ανέφερε το RMC Sport. Σε τέτοιο βαθμό που «κατά την άποψη του 25χρονου παίκτη, δεν μπορεί να είναι η καταγγέλλουσα που υπέβαλε μήνυση για βιασμό στις σουηδικές αρχές», αναφέρει το ίδιο μέσο. Αν και αυτά τα στοιχεία είναι ενδεχομένως θετικά για την υπεράσπιση του Κίλιαν Εμπαμπέ, ο οποίος δεν έχει ακόμη κατονομαστεί για την υπόθεση αυτή από τη σουηδική δικαιοσύνη, τίποτα δεν δείχνει σε αυτό το στάδιο ότι δεν υπήρξαν μία ή περισσότερες άλλες πράξεις ή γεγονότα που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του νόμου που αφορά βιασμό, κατά τη διάρκεια των δύο βραδιών που πέρασε στη Σουηδία ο ποδοσφαιριστής, το πρώτο από τα οποία έλαβε χώρα επίσης εν μέρει στο κλαμπ V στις 9 Οκτωβρίου.

Στις 14 Οκτωβρίου, μετά την δημοσίευση των πρώτων αναφορών για έρευνα σχετικά με βιασμό από τον γαλλικό Τύπο, Κίλιαν Εμπαμπέ κατήγγειλε « fake news» στα κοινωνικά δίκτυα που διατηρεί, κάνοντας διασύνδεση με την ακρόαση για την οικονομική του διαμάχη με την PSG που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Παρίσι: «Γίνεται τόσο προβλέψιμο, μια μέρα πριν από την ακρόαση σαν να είναι τυχαίο» έγραψε. Ο Κίλιαν Εμαμπέ «δεν καταλαβαίνει την έκταση της κατακραυγής των μέσων ενημέρωσης, αλλά είναι απολύτως γαλήνιος και δεν κατανοεί για τι θα μπορούσε να κατηγορηθεί», δήλωσε η δικηγόρος του στα ΜΜΕ. «Έμεινε εμβρόντητος όταν άκουσε ότι μπορεί να τον αφορά. Προτίμησε να πάει να προπονηθεί και ζήτησε από την εταιρεία μου να μην αφήσει τα πράγματα ως έχουν, διότι είναι αδύνατον να επιτρέπεις να σε συκοφαντούν και να σε δυσφημούν με αυτόν τον τρόπο. Γι’ αυτό θα καταθέσουμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση » είπε. . Εν μέσω αυτής της μιντιακής θύελλας, ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, ο οποίος δεν κλήθηκε -κατόπιν δικού του αιτήματος- για την πρόσφατη διεθνή περίοδο, συμπεριφέρεται σαν να μη συνέβη τίποτα και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης στη Ρεάλ Μαδρίτης.




Οι πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι δεν επιθυμούν να προβούν σε κανένα επίσημο σχόλιο επί του θέματος, δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα για τις πιθανές συνέπειες αυτών των κατηγοριών, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως «η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του αθλητισμού» από πηγή εντός του συλλόγου με την οποία επικοινώνησε το AFP.

Δείτε επίσης:

Εμπλοκή του Εμπαπέ σε υπόθεση βιασμού φέρεται να εξετάζει η σουηδική αστυνομία – Για «fake news» κάνει λόγο ο Γάλλος σούπερ σταρ

Εμπαπέ: Ο Τύπος επιμένει πως εμπλέκεται σε υπόθεση βιασμού

Εν μέσω ντόρου για Εμπαπέ, φυλάκιση γνωστού Γάλλου άσου για άλλη υπόθεση βιασμού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This