Μεγάλη κομπίνα! Πώς πήγαν να εξαπατήσουν την Μπαρτσελόνα (μέσω κυπριακής τράπεζας) στη μεταγραφή Λεβαντόφσκι

Το «κόλπο» που σκαρφίστηκε κάποιος δεν έπιασε

Must Read

Ένα απίστευτο στόρι από το πρόσφατο παρελθόν έφερε στο φως το ραδιοφωνικό πρόγραμμα SER Catalunya. Η Μπαρτσελόνα παραλίγο να πέσει θύμα εξαπάτησης από άγνωστο, ο οποίος παριστάνοντας τον εκπρόσωπο του 36χρονου σήμερα διεθνούς Πολωνού σταρ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, εμφανίστηκε να ζητά χρήματα ως προμήθεια μέσω e-mail, το καλοκαίρι του 2022!

Η «Μπάρτσα» την πάτησε αρχικά, καθώς έδωσε εντολή να μεταφερθούν 1 εκατ. ευρώ σε κυπριακή τράπεζα στον άνδρα που ισχυριζόταν διαδικτυακά πως είναι ο ατζέντης του Πολωνού φορ, Πίνι Ζαχάβι. Το e-mail που έφτασε στα γραφεία της Μπαρτσελόνα περιλάμβανε έναν αριθμό λογαριασμού και… το όνομα Μίχαελ Χεράρδους Χερμάνους Ντέμον, που παρουσιαζόταν τάχα ως δικηγόρος.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός είχε ανοιχτεί από τον άνθρωπο που επρόκειτο να πάρει τα λεφτά. Ο καταλανικός σύλλογος έκανε μεν την κατάθεση, ωστόσο τα χρήματα δεν εκταμιεύτηκαν. Η τράπεζα, σαν να αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε, μπλόκαρε την διαδικασία, θεωρώντας την υψηλού κινδύνου, καθώς ο συγκεκριμένος λογαριασμός δεν είχε κινητικότητα, ενώ δεν είχε προσκομιστεί και κάποιο έγγραφο που να δικαιολογεί την όποια (τέτοια μάλιστα) πληρωμή…

Ο επιτήδειος, άσκησε έξτρα πιέσεις με τηλεφωνήματα στην τράπεζα, ισχυριζόμενος πως είναι… ο Ζαχάβι, αλλά και απειλώντας μέσω mail, πως θα καταγγείλει στην UEFA, το κλαμπ, ακυρώνοντας την μεταγραφή. Για καλή τύχη της «Μπάρτσα», οι υπεύθυνοι της τράπεζας δεν υπέκυψαν στις πιέσεις, τα χρήματα δεν εκταμιεύτηκαν, αλλά επιστράφηκαν στον σύλλογο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This