Τζορτζ Μπάλντοκ: Σπαρακτικός αποχαιρετισμός από τους συμπαίκτες του – Με ελληνική σημαία το φέρετρο

Στις 30/10 στην Αγγλία η κηδεία του ποδοσφαιριστή

Must Read

Σε μία σεμνή και γεμάτη συγκίνηση τελετή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, οι φίλοι του Τζορτζ Μπάλντοκ στον Παναθηναϊκό και την Εθνική είπαν το τελευταίο σπαρακτικό αντίο στον αδικοχαμένο άσο, που τόσο πρόωρα και τραγικά έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Τετάρτη (09/10).

Η κηδεία του 31χρονου ποδοσφαιριστή, θυμίζουμε, θα γίνει στις 30 του μήνα, στην Αγγλία και ήδη χθες η σορός του ξεκίνησε το ταξίδι για το Νησί και τον τελευταίο τόπο κατοικίας του, συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειάς του. Νωρίτερα, οι συμπαίκτες του στο «τριφύλλι» και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, συγκινημένοι, τον αποχαιρέτησαν σε μία σεμνή, ιδιωτική τελετή, έξω από την αίθουσα πολιτικών κηδειών του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών, ενώ το φέρετρό του ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία!

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού θέλει να δώσει το παρών και στην κηδεία, στην Αγγλία, ενώ δεδομένα θα παραβρεθούν και εκπρόσωποι της ΕΠΟ. Γι’ αυτό, άλλωστε, αναβλήθηκε η αναμέτρηση των «πράσινων» με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This